-Jeg trener igjen i løpet av uka, sier Ronny

MANCHESTER (Dagbladet):-Det er ikke så ille og jeg er tilbake i trening om noen få dager, sier Ronny Johnsen til Dagbladet. Fra en mann som Langfredag så ut til å bli båret ut av VM-diskusjonen og resten av sesongen er det ordene Drillo trenger.

Ronny Johnsen gikk i Old Trafford-gresset med et vilt smerteskrik da Liverpools Michael Owen la inn en takling av den typen som fort runder av fotballsesonger. Der og da trodde de fleste at så også var tilfelle for Ronny. Men røntgenbildene viste ingen tegn til brudd, og i løpet av helga har det bare gått framover.

Så mye at Ronny Johnsen mener han vil være i trening igjen før uka er omme.

-Jeg var redd for brist eller brudd i leggbeinet, sier Ronny.-Det er klart jeg tenkte på både VM og resten av sesongen her i England da jeg ble kjørt rett til sykehuset. Men heldigvis er det ingen ting som tyder på at skaden er avorlig. Og etter den behandlingen jeg fikk går er jeg veldig optimistisk.

I dag tar Drillo ut landslagstroppen til bortekampen mot Danmark neste onsdag. Det er ingen grunn tl å utelate Ronny Johnsen. Men dermed ikke sagt at han får klarsignal fra Manchester United.

Denne uka vl avgjøre alt.

-Jeg er nødt tl å prøve meg fram, sier Ronny.-Jeg har fortsatt en blødning i ankelen. Men som sagt, jeg regner med å kunne trene igjen i løpet av noen få dager.

-Slik jeg føler det nå så tror jeg at det vil gå greit.