HAR VÆRT UTE EN VINTERNATT FØR: Jupp Heynckes ber om respekt for den jobben han gjør i Bayern München før semifinaleoppgjørene i Champions League mot Barcelona.Foto: AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE
HAR VÆRT UTE EN VINTERNATT FØR: Jupp Heynckes ber om respekt for den jobben han gjør i Bayern München før semifinaleoppgjørene i Champions League mot Barcelona.Foto: AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACEVis mer

- Jeg trenger ikke råd fra Guardiola

Jupp Heynckes ber om respekt før Barca-semien.

Bayern München-trener Jupp Heynckes sier han ikke vil spørre Josep Guardiola til råds før storklubbens mesterligamøte med Barcelona.

Guardiola tar over Bayern fra neste sesong. Han har flere år bak seg som suksessrik trener i Barcelona.

- Respekter meg og mitt arbeid. Jeg har aldri forhørt meg med noen eller bedt om råd. Jeg trenger ikke noens hjelp for å vurdere en motstander, sa Heynckes fredag.

Bayern møter Barca hjemme i første semifinalekamp 23. april. Returen på Camp Nou går åtte dager senere. Barcelona jager sin tredje mesterligatittel på fem år, mens Bayern kan nå sin tredje finale på fire sesonger.

Bayern-direktør Karl-Heinz Rummenigge sier at Guardiola ikke har tatt kontakt med klubben for å gi tips om sin tidligere klubb. Likevel er han ikke bekymret for forberedelsene til kampen.

- Guardiola har kanskje innsideinformasjon, men vi har også en «insider» på benken. Ingen tysker kjenner spansk fotball bedre enn Heynckes.

Heynckes ledet Real Madrid til topps i mesterligaen i 1998. Han har også trent Tenerife og Athletic Bilbao.

(NTB)