- Jeg trenger mål

Her er en 173 centimeter høy advarsel til Drillos-forsvaret: Alessandro Del Piero er skrubbsulten på sin første Frankrike-scoring.

- Jeg trenger et mål for at VM-innsatsen min skal ta av. Det må jeg ordne mot Norge, sier Juventus-stjernen.

Det er Christian Vieri som har tatt den italienske målkaka til nå. Men i ettermiddag har Alessandro Del Piero skumle planer om å melde seg på moroa.

For nå er han skadefri igjen. Og i noe som likner på storform.
Åpningskampen mot Chile sto han over på grunn av skade. Mot Kamerun forsøkte han seg som innbytter, og i forrige kamp - mot Østerrike - var han tilbake i Italias startellever.

Trenger mål

Til sammen har han fått med seg 97 VM-minutter - uten å score i noen av dem. Det holder ikke for mannen som har plassert Roberto Baggio på benken.

Og i samme sekken som stjernestatusen ligger også en svær porsjon italienske forventninger. Alessandro Del Piero vet at det bare er én måte å innfri dem på.
- Jeg er spiss og innsatsen min måles i antall scoringer. Derfor trenger jeg en mot Norge for å komme skikkelig i gang med VM, sier «Alex».

Sterke spillere

- Norge har et godt lag med mange fysisk sterke spillere. 17 kamper på rad uten tap viser at de er vanskelige å slå, sier Del Piero.

- Den norske treneren, herr Olsen, har sagt at Italia spiller defensivt. Det er helt feil. Italia spiller en offensiv fotball, i motsetning til Norge. De er svært defensive. Det viste de sist mot Brasil, mener Del Piero.