Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg trenger tid for meg selv

Ivar Morten Normark fikk sluttpakke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Ivar Morten Normark er offisielt ferdig som Tromsø-trener. TIL skriver i en pressemelding at klubben og Normark er enige om å avslutte samarbeidet.

For Normark har det som skulle bli et eventyr i Nord-Norge blitt noe ganske annet, etter at han for en uke siden mistet jobben som hovedtrener i Tromsø.

- Da vi sto her oppe for åtte måneder siden med våre drømmer og visjoner, var dette det verst tenkelige utfallet for alle parter, slår Normark fast.

Løsning som passer begge parter

Men han har fortsatt tro på at «gutan» berger plassen.

- Men at jeg nå står på utsiden betyr ikke at jeg har fått mindre tro på guttene, sier den sparkede treneren til Dagbladet.no.

Den siste uken har Normark og han advokat forhandlet om en sluttpakke med TIL-ledelsen.

- Vi er kommet til en løsning som begge parter er enig i, sier Normark, som siden det ble klart at TIL valgte å sparke han som hovedtrener ikke har snakket med media.

TO SEIRER PÅ 14 KAMPER: Ivar Morten Normark plasserte TIL på jumboplassen før han fikk fyken. Foto: Scanpix
TO SEIRER PÅ 14 KAMPER: Ivar Morten Normark plasserte TIL på jumboplassen før han fikk fyken. Foto: Scanpix Vis mer

Det kommer han ikke til å gjøre i nærmeste fremtid heller.

- Jeg trenger tid for meg selv til å bearbeide det som har skjedd, forklarer han, og vil ikke kommentere størrelsen på sluttpakken eller hva han skal gjøre i fremtiden foreløpig.

Kan gå på Alfheim

- Jeg ønsker ikke å kommentere noe rundt hva jeg tenker verken kortsiktig eller langsiktig. Jeg har ingen problemer med å gå på Alfheim å drikke kaffe, spise vafler eller se en fotballkamp, men om jeg skal på kampen søndag vil jeg ikke si. Jeg ønsker heller ikke å si noe om mine jobbplaner i fremtiden foreløpig, sier Normark.

Tidligere er det blitt spekulert i at Normark tar med seg 1,5 millioner kroner fra Alfheim. Han hadde kontrakt ut 2007.

Normark er sparket fra sin andre klubb på under ett år. Den tidligere Frankrike-proffen ble gitt fyken i Aalesund i november i fjor.

TIL har ennå ikke ansatt Normarks etterfølger, assistent Agnar Christensen er igjen lagleder mot Sandefjord søndag.