Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg trenger virkelig en hviledag

Alberto Contador var igjen i asfalten, og avslører at han sliter med et vondt kne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Alberto Contador avslører at han har slitt med en kneskade i årets Tour de France.

Spanjolen forsvarer seieren i rittet fra i fjor, og vant treukersrittet også i 2007 og 2009. Contador ble hindret av en velt allerede på den første etappen i årets Tour, og har også vært utsatt for flere velt de siste dagene.

Søndag måtte Saxo Bank-kapteinen på nytt i bakken etter å ha hektet styret sitt i setet til Katjusjas Vladimir Karpets.

- Jeg plages litt av kneet, og falt på det samme kneet som da jeg har veltet de andre gangene. Jeg er faktisk litt bekymret på grunn av smertene og blir nødt til å restituere meg. Jeg føler meg ikke helt bra, sa Contador etter målpassering søndag.

Etter å ha tapt over et minutt til sine argeste rivaler på den første etappen ligger 28-åringen foreløpig kun på 16.-plass i Tour de France. Contador har drøye fire minutter å ta inn på den nye sammenlagtlederen, Thomas Voeckler.

TO RYTTERE PÅKJØRT AV BIL: - Sjåføren burde henges opp i et tre.

Nå håper trippelmesteren at mandagens hviledag vil hjelpe ham å bli kvitt skaden. - Jeg trodde først at det ikke var så ille, men kneet ble verre etter hvert som rittet har pågått. Det har ikke vært min Tour.

- Jeg trenger virkelig hviledagen som kommer. Det vil hjelpe meg med å slappe av, sa Contador.

Det så først ut som Contador ble dyttet av Karpets, men det avviste sportsdirektør Bjarne Riis overfor dansk TV 2 etter etappen.

- Jeg tror ikke han gjorde det med vilje, det var et uhell. Sykkelsetet hans kom inn i styret til Alberto og det sendte ham ned, sa Riis.

Se video av Contador-fallet HER (ekstern lenke).

(NTB/Dagbladet)