Marcus Pedersen er tilbake og på utkikk etter ny klubb

- Jeg trengte en pause

I sommer valgte Marcus Pedersen å si opp kontrakten sin med Strømsgodset et halvt år før den opprinnelig hadde utløpt. Etter en lengre skade, er nå Pedersen spilleklar og har allerede fått et tilbud fra Australia.

KLAR: Marcus Pedersen er klar for å finne seg en ny klubb. Foto: Audun Braastad / NTB Scanpix
KLAR: Marcus Pedersen er klar for å finne seg en ny klubb. Foto: Audun Braastad / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det kom som et sjokk for mange da det ble klart at Marcus Pedersen og Strømsgodset hadde avbrutt kontrakten et halvt år før den opprinnelige var over.

I 2018 var Pedersen en av Eliteseriens heteste spillere og sto med 14 mål på 23 kamper. Mange reagerte derfor sterkt på at kontrakten ble avbrutt. Spissen sa følgende til Strømsgodset hjemmesider den gang:

- Med tanke på at jeg er i siste året av kontrakten og ikke tilgjengelig for spill på grunn av skade, velger jeg å si opp avtalen med Strømsgodset. Jeg må nå bygge meg opp igjen fysisk og komme i skikkelig form, før jeg kan finne meg en ny klubb.

Etter at han sa opp kontrakten, har Pedersen vært i en rehabiliteringsfase hvor han har bygd seg opp igjen etter skaden. Den siste tida har han trent med HamKam. Pedersen sier at han er fornøyd med tingenes tilstand, og at han er spent på hva framtida vil bringe.

- Alt går bra. Jeg er skadefri og har trent med HamKam nå i høst. Nå venter jeg bare til 1. januar, så kan jeg begynne å snakke med klubber, forteller Pedersen til Dagbladet.

Masse henvendelser

Nå er Pedersen en såkalt bosmanspiller. Det betyr at han kan bli hentet gratis til hvilken som helst klubb når overgangsvinduet åpner i januar. Med flere utenlandsopphold, landslagskamper og over 70 Eliteseriemål, er nok interessen rundt Hamar-gutten stor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer