VAKKER: Det er ikke første gangen Katherine Webb får oppmerksomhet for utseendet sitt. Her under en bikinikonkurranse under Miss USA 2012. Foto: Julie Jacobson
VAKKER: Det er ikke første gangen Katherine Webb får oppmerksomhet for utseendet sitt. Her under en bikinikonkurranse under Miss USA 2012. Foto: Julie JacobsonVis mer

- Jeg trengte ingen unnskyldning

Tribunebaben ble smigret av oppmerksomheten.

(Dagbladet): At det var modellen Katherine Webb (23) som skulle bli den store vinneren av collegemesterskapsfinalen i BCS Bowl i amerikansk fotball natt til mandag, var det nok få som hadde trodd.

Men slik ble det. For da kameraet zoomet inn på den vakre 23-åringen, kunne ikke ESPN-kommentatoren Brent Musburger (73) dy seg:

- Ja, det får man si, dere quarterbacker får alltid de pene damene. For en dame. Wow! utbrøt Musburger.

Og med det var Webbs kjendisstatus nærmest et faktum.

Kort tid etter at kjæresten til Alabama Crimson Tides quarterback, AJ McCarron (22), fikk en stor dose oppmerksomhet i beste sendetid, mottok tv-kanalen ESPN flere klager fra seere som ikke var helt fornøyde med kommentatorens utspill.

Dermed så ESPN seg nødt til å sende ut en offisiell beklagelse:

«Vi forsøker alltid å finne interessante ting å fortelle om, og det at Miss Alabama er sammen med Alabamas quarterback er godkjent. Men vi ber om unnskyldning for at kommentatoren i dette tilfellet gikk for langt, noe Brent er klar over

På NBC-programmet «Today Show» i dag, kalte Webb tilbakeslaget mot kommentatoren for «urettferdig».

- Jeg synes media har vært veldig urettferdige mot ham. Jeg tror at dersom han hadde sagt noe sånn som at vi var heite eller sexy, ville det stilt seg litt annerledes, sier Webb i programmet, ifølge People.com.

- Men han sa at vi var vakre og nydelige, jeg tror ikke at en eneste kvinne ikke ville blitt smigret av det. Jeg setter pris på det, men samtidig synes jeg ikke at jeg trenger en unnskyldning, sier Webb.

UVENTET OPPMERKSOMHET: Katherine Webb fikk uventet mye oppmerksomhet da tv-kameraene zoomet henne inn under collegemesterskapsfinalen.
UVENTET OPPMERKSOMHET: Katherine Webb fikk uventet mye oppmerksomhet da tv-kameraene zoomet henne inn under collegemesterskapsfinalen. Vis mer