- Jeg trives ikke i rampelyset

Martin Johnsrud Sundby ser aldri seg selv snakke på tv.

SER HELST PÅ NOE ANNET ENN SEG SELV: Martiin Johnsrud Sundby innrømmer i et intervju med den svenske avisa Expressen at han ikke liker å være i rampelyset.    Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
SER HELST PÅ NOE ANNET ENN SEG SELV: Martiin Johnsrud Sundby innrømmer i et intervju med den svenske avisa Expressen at han ikke liker å være i rampelyset. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Når du ser Martin Johnsrud Sundby på tv eller leser om ham i avisene ser og hører du en selvsikker fyr. En fyr som i disse dager stort sett har vunnet et skirenn på en tv-skjerm i nærheten av deg.

Konsekvensen av det er at stadig flere vil ha en bit av ham, og at antallet spaltemetre vokser i takt med antallet skirenn han vinner.

Sundby liker det ikke.

- Jeg er ikke vant til at det jeg sier skaper overskrifter. Det syns jeg er veldig ubehagelig. Jeg trives ikke veldig godt i rampelyset, og jeg trives overhodet ikke med å lese om meg selv i medier eller å se meg selv på tv. Jeg ser aldri meg selv på tv. Det vil si, jeg ser løpene, men når det kommer til kommentarene etterpå så skrur jeg av. Det liker jeg ikke å se på i det hele tatt, forteller en åpenhjertig Sundby i en podcast hos den svenske avisa Expressen i dag.

Føler seg jaget Etter helgens seier i Davos satte verdenscuplederen seg ned sammen med avisa og gjorde et timelangt intervju om alt fra forholdet til Petter Northug til det å nå være verdens beste skiløper.

- Hvordan er det å vite at man er best i verden?, lurer Expressen på.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer