- Jeg trodde at jeg måtte forlate England

Men Ancelotti overtalte Ashley Cole til å bli.

BLE OVERTALT:  Ashley Cole bekrefter at han vurderte sterkt å forlate England i sommer, men forteller at Chelsea-manager Carlo Ancelotti overtalte ham til å bli. Foto: Tom Hevezi, AP/Scanpix
BLE OVERTALT: Ashley Cole bekrefter at han vurderte sterkt å forlate England i sommer, men forteller at Chelsea-manager Carlo Ancelotti overtalte ham til å bli. Foto: Tom Hevezi, AP/ScanpixVis mer

Ashley Cole vurderte å forlate Chelsea i sommer, men manager Carlo Ancelotti overtalte venstrebacken til å fortsette for blåtrøyene.

Det forteller Cole selv i et intervju med Sky News. Engelskmannen slet med personlige problemer og vurderte en overgang til Real Madrid der tidligere Chelsea-manager José Mourinho er trener.

- På et tidspunkt trodde jeg at jeg måtte forlate England. Men jeg satte meg ned med manageren, og han gjorde det klart at jeg ikke skulle dra noe sted.

Cole har kontrakt med Chelsea til 2013.

- Jeg har tre år igjen, og hvis jeg holder meg frisk, håper jeg på å bli ut kontraktstiden. Forhåpentlig kommer vi til å vinne noen trofeer også, sier Cole.

(NTB)