- Jeg trodde de hadde lært av tidligere feil

Svenskene depper etter null poeng og EM-exit.

DRØMMEN OVER: Zlatan Ibrahimovic og Sverige er ute av EM etter tap mot England. Dette skriver Expressen (t.v.) og Aftonbladet etter kampen. Foto: AFP PHOTO / JONATHAN NACKSTRAND
DRØMMEN OVER: Zlatan Ibrahimovic og Sverige er ute av EM etter tap mot England. Dette skriver Expressen (t.v.) og Aftonbladet etter kampen. Foto: AFP PHOTO / JONATHAN NACKSTRANDVis mer

• Sverige - England 2-3

(Dagbladet): Sverige tapte 2-3 mot England og er ute av fotball-EM. Sverige var avhengig av poeng, og står etter kveldens kamp med en «smultring» etter to matcher.

HÆLSPARKET: Danny Welbeck senket Sverige med hælen. Foto: AP Photo/Ivan Sekretarev
HÆLSPARKET: Danny Welbeck senket Sverige med hælen. Foto: AP Photo/Ivan Sekretarev Vis mer

- Vi fortjener ikke dette, sier  Zlatan Ibrahimovic til svensk TV 4 etter kampen.

- Vi er bedre enn England. Men de scorer tre mål, vi gjør bare to. Det er tragisk. Det finnes ingen positive følelser, sier Zlatan.

Svenskene depper etter tapet, og «søta bror» håpet i det lengste at de kunne ta en kvartfinaleplass foran enten Ukraina, Frankrike eller England i gruppe D.

- England styrte spillet og England var mye bedre enn Sverige i starten av kampen. Det var en fantastisk 1-0-scoring av Andy Carroll, sier Phil Thompsson i TV 2-studio.

THE SUN: The Sun hyller scoringen til Danny Welbeck. Faksimile: The Sun.
THE SUN: The Sun hyller scoringen til Danny Welbeck. Faksimile: The Sun. Vis mer

- Han er kanskje ikke min favorittspiss, og det var dårlig spill av (Andreas) Granqvist som lar Carroll score. Jeg trodde de hadde lært av tidligere feil, sier Daniel Nannskog i TV 2-studio.

«EM-drømmen er over», skriver Expressen. «Sverige utslått av EM», skriver Aftonbladet, og viser samtidig til et vredesutbrudd signert Zlatan Ibrahimovic.

DAILY MAIL: Welbeck reddet England, og nå må England bare ta poeng mot Ukraina. Faksimile: Daily Mail.
DAILY MAIL: Welbeck reddet England, og nå må England bare ta poeng mot Ukraina. Faksimile: Daily Mail. Vis mer

Andy Carroll sendte England i ledelsen tidlig i 1. omgang, men to scoringer av Olof Mellberg sendte svenskene til himmels.

Theo Walcott utlignet til 2-2 med en kanonkule, mens Danny Welbeck scoret 2-3 med hælen mot slutten av kampen. Hælmålet sendte Sverige ut av EM, og Ukraina, England og Frankrike kjemper om to kvartfinalebilletter.