- Jeg trodde det var en spøk

Zlatan ble utvist igjen.

(Dagbladet.no): Zlatan Ibrahimovic har et rykte på seg for å være en bråkmaker. Kanskje var det derfor han i går fikk sitt tredje røde kort for sesongen - en utvisning de færreste skjønte bæret av.

På overtid i 1. omgang ble en langpasning slått i retning Zlatan. Linjedommeren var plassert bak ryggen til Zlatan, og signaliserte offside. Da ballen nådde fram klinket spissen til på hel volley.

Dommeren hadde imidlertid blåst av for offside noen hundredeler i forkant og mente Zlatan bevisst halte ut tiden. Dermed fikk svensken gult kort nummer to og en tidlig dusj.

Etterpå kunne han ikke forstå hva dommeren tenkte på.

- Jeg trodde dommeren spøkte med meg, sier Zlatan ifølge Expressen.

Han var også uenig i det gule kortet han fikk etter 23 minutter.

- Jeg syntes ikke at jeg gjorde noe grovt da jeg fikk mitt første gule kort, jeg forsøkte bare å takle motstanderen med skuldra, mener han.

Fotballkommentator Alberto Cerutti i La Gazetta dello Sport mener Zlatans dårlige rykte har nådd dommerne.

HEFTIGE PROTESTER: Inter-spillerne flokket seg rundt dommer Gianluca Rocchi etter det kontroversielle røde kortet han ga Zlatan Ibrahimovic. Foto: AP
HEFTIGE PROTESTER: Inter-spillerne flokket seg rundt dommer Gianluca Rocchi etter det kontroversielle røde kortet han ga Zlatan Ibrahimovic. Foto: AP Vis mer

- Det kan sammenlignes med slik det er på skolen, når et bråkete barn får skylda for noe han ikke har gjort. Det kan være lettere å blåse mot dem enn mot andre spillere, men det er Ibrahimovic selv som har satt seg i den situasjonen, sier han til Expressen.

• Din mening: Får Zlatan lide for sitt dårlige rykte?