- Jeg trodde det var skikkelig ille

Messi om kneskaden.

(Dagbladet): Det gikk et gisp gjennom Camp Nou fem minutter før slutt i går kveld.

Lionel Messi var alene med keeper, rundet Benfica-mannen og falt så sammen ute på gresset. Han ble båret ut, gjorde grimaser og ble fraktet av banen på båre.

- Trodde det var skikkelig ille Allerede i natt håpet Barcelona at kneskaden ikke var av det alvorlige slaget, og i ettermiddag fortalte Argentina-spissen at mørke tanker svirret gjennom hodet hans.

- Jeg hadde det vondt etter smellen, så jeg trodde det var skikkelig ille. Heldigvis var det bare en smell, sier Messi på en sponsorpressekonferanse i Barcelona i dag.

I går kveld var 25-åringen så overbevist om at kneet var i stykker han også prøvde å score fra spiss vinkel før han la seg ned.

- Jeg avsluttet angrepet med et skudd, fordi jeg hadde smerter og var sikker på at det kom til å bli min siste berøring på lang tid.

Nå kan Messi fortsatt drømme om Gerd Müllers legendariske målrekord, 85 mål på et kalenderår for klubb og landslag. Før avspark i går hadde den lille ballkunstneren 84.

Rekordmas I dag åpner Barcelona-spissen opp for å spille allerede om tre dager mot Real Betis, det står ganske bra til med det venstre kneet som sviktet.

- Jeg er fin, mye bedre enn i går allerede. Jeg vet ikke om jeg er klar til søndagens kamp, det kommer an på utviklingen, sier Messi.

TRODDE PÅ LANGT AVBREKK: Lionel Messi forteller i dag at han prøvde å score før han la seg ned, fordi han var sikker på at han hadde pådratt seg en alvorlig kneskade. Foto: REUTERS/Gustau Nacarino
TRODDE PÅ LANGT AVBREKK: Lionel Messi forteller i dag at han prøvde å score før han la seg ned, fordi han var sikker på at han hadde pådratt seg en alvorlig kneskade. Foto: REUTERS/Gustau Nacarino Vis mer

Sjansene for å slette Müller-rekorden øker med antall kamper Messi spiller, men trener Tito Villanova mener argentineren er lite opptatt av nettopp det.

- Han har ikke fokus på rekorden alle snakker om. Hvis det var slik hadde han spilt mot Alaves (i Copa del Rey) og hele 90 minutter mot Benfica. Å spille kamper er en del av den fysiske treningen, sier Villanova.

Kan skje på trening Messi ville ikke diskutere om Barca tok sjanser med å bruke ham som innbytter mot Benfica i går.

- Det som skjedde i går kan skje på trening også. Hver gang du er der ute finnes det en risiko for å bli skadd, sier Messi.