- Jeg trodde ikke det var så mye folk igjen i Ålesund

Tusenvis tok imot de hjemvendte cupheltene.


(Dagbladet): Seint i går kveld ble cupheltene fra Aalesund FK møtt av et oransje og blått folkehav ved St. Olavs Plass i Ålesund sentrum.

- Fantastisk! Jeg trodde ikke det var så mye folk igjen i Ålesund. Halvparten var jo nede i Oslo. De må ha kjørt fort og rukket tilbake, sier AaFK-kaptein Daniel Arnefjord til TV 2.

Ifølge Sunnmørsposten kunngjorde konferansier Per Jan Vinje at det var rundt 6000 mennesker på «Sankten» klokka ni i går kveld - og flere kom sigende til før Kjetil Rekdal og spillerne hans dukket opp et par timer seinere.

Det ble sunget AaFK-sanger, bursdagssang for Rekdal som fylte 43 år i går, og selvsagt Queens-klassikeren «We Are The Champions».

Romsdalingen Rekdal innrømmet til og med å ha «blitt litt mer sunnmøring» etter at han kom til AaFK. Han ledet klubben til cupgull for to år siden, og nå som da varslet han fra scenen i Ålesund sentrum at målsetningen er å få noe å feire også i Tippeligaen snart.

- Forrige gang vi stod her sa jeg at «neste gang skal vi feire noe annet», men vi måtte ta med oss et cupgull til før vi skal klare å rote oss lengre opp på tabellen, sa Rekdal ifølge smp.no.

TANGOHAV: Tusenvis av AaFK-supportere sto klare for å hylle cupheltene ved St. Olavs Plass i Ålesund seint i går kveld. Foto: Einar Gaaseide
TANGOHAV: Tusenvis av AaFK-supportere sto klare for å hylle cupheltene ved St. Olavs Plass i Ålesund seint i går kveld. Foto: Einar Gaaseide Vis mer