- Jeg trodde jeg hadde vært med på mye rart i fotball, men dette ...

Rekdal etter timålsthrilleren.

SCORET FEM: - Normalt skal det at vi scorer fem mål i en kamp holde til storseier, sier Kjetil Rekdal etter timålsthrilleren i Stavanger, der Vålerenga ledet 5-2. Her fra en tippeligakamp i mai.
Foto: Erlend Aas / NTB scanpix
SCORET FEM: - Normalt skal det at vi scorer fem mål i en kamp holde til storseier, sier Kjetil Rekdal etter timålsthrilleren i Stavanger, der Vålerenga ledet 5-2. Her fra en tippeligakamp i mai. Foto: Erlend Aas / NTB scanpixVis mer

(Dagbladet): Ti mål. 5-5. En ellevill kamp, med et forrykende tempo.

Det ble litt av en thriller i Viking. Vålerenga ledet på et tidspunkt 5-2, og så ut til å ta tre poeng hjem.

Slik gikk det imidlertid ikke. Viking hadde ingen intensjoner om å la det slippe, og kjempet seg tilbake til 5-5 - og kunne enda ha vunnet etter flere kjempesjanser på overtid.

- Nok en gang skjer uforutsette ting i fotball. Det er helt vilt egentlig. Jeg trodde jeg hadde vært med på mye rart i fotball, men dette ... I forkant ville jeg vært fornøyd med ett poeng. Nå føles det surt, sier Kjetil Rekdal til C More.

- Forbannet synd Vålerenga-treneren utdyper:

- Vi skal ikke lede 5-2 og slippe inn tre mål. Vi har sjansen til å gå opp til 6-3. Jeg må glede meg over at vi scorer fem mål, selv om det normalt holder til storseier, sier han til C More.

Viking-trener Kjetil Jonevret hadde nesten mistet stemmen da han dukket opp til C More-intervjuet. Han legger ikke skjul på at han ønsket seier.

- Det er ikke mye stemme igjen. Men dette er forbannet synd. Vi gjør en god kamp i seksti minutter. Vi kjente vi hadde dem, og mens vi diskuterer litt gjør de to mål til. Det er en god kamp, men når det blir sånn her bør vi være fornøyd med poeng, sier han.