Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg trodde jeg skulle besvime

Joshua King fikk astmaanfall på banen.

FRISKT INNHOPP: Armin Bacinovic i duell med innbytter Joshua King mot Slovenia.
Foto: Anette Karlsen / NTB scanpix
FRISKT INNHOPP: Armin Bacinovic i duell med innbytter Joshua King mot Slovenia. Foto: Anette Karlsen / NTB scanpix Vis mer

ULLEVAAL (Dagbladet): Manchester United-spiller Joshua King (20) kom inn som et friskt pust i pausen da Norge vant 2-1 mot Slovenia.

Spissen erstattet Moa som slet med å komme til målsjanser før pause.

Selv om King gjorde et godt innhopp og kom til flere store sjanser - fryktet han det verste etter få minutter på banen.

- Jeg trodde jeg skulle besvime. Jeg fikk et astmaanfall og jeg har aldri følt noe slikt før. Det sa plutselig «puff» i den første spurten, men jeg klarte heldigvis å fortsette, sier King til Dagbladet.

- Fryktet du at du måtte bytte?

- Jo, ja. Jeg har aldri hatt slike problemer før. Kanskje jeg ikke varmet opp ordentlig. Jeg synes jeg spilte en grei kamp etter hvert. Jeg sa til Daniel Braaten underveis at han måtte jobbe for to, og han var jo banens beste, sier King, som legger til at han neppe trenger en nærmere legesjekk.

King hadde en kjempesjanse til å score rundt halvveis i andre omgang. Spissen lurte seg rundt på venstresida og kom litt skrått på mål. King forsøkte ett skudd, men Slovenia-keeper Jan Oblak reddet.

- Jeg kunne fort scoret. Heldigvis vant vi. Det er kanskje den viktigste kampen jeg har spilt, sier King.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media