<strong>DISTANSERER SEG FRA JOBBEN:</strong>  - Selv om jeg er en sportsnerd, er jeg flink til å distansere meg fra jobben min. Det har gjort meg til en bedre trener, sier Kjell Jonevret (50). Foto: ANDERS VINJE
DISTANSERER SEG FRA JOBBEN: - Selv om jeg er en sportsnerd, er jeg flink til å distansere meg fra jobben min. Det har gjort meg til en bedre trener, sier Kjell Jonevret (50). Foto: ANDERS VINJE Vis mer

- Jeg tror alle har godt av å få sparken

Viking-trener Kjell Jonevret (50) snakker ut om treneryrket.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

STAVANGER (Dagbladet): Når Viking-trener Kjell Jonevret (50) snakker, kommer ordene fra hjertet. Svenskens ærlighet og engasjement har gjort ham til en av Fotball-Norges aller største profiler.

«Jeg digger Ole Gunnar Solskjær, men du skulle aldri dratt.»

En Molde-supporters Twitter-melding til Jonevret.

Returen hans til norsk fotball var en suksesshistorie, helt til Molde-ledelsen uventet ga ham sparken sommeren 2010. En avgjørelse som fortsatt preger 50-åringen.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer