- Jeg tror alle savner hjemlandet sitt

Alexander Stöckl kan forsvinne.

SAVN: Han har kontrakt med skiforbundet til etter OL i Pyeongchang, men suksesstrener Alexander Stöckl svarer uklart på hva som skjer etterpå.
Foto: Halvor Njerve
SAVN: Han har kontrakt med skiforbundet til etter OL i Pyeongchang, men suksesstrener Alexander Stöckl svarer uklart på hva som skjer etterpå. Foto: Halvor Njerve Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Han har kontrakt med skiforbundet til etter OL i Pyeongchang, men suksesstrener Alexander Stöckl svarer uklart på hva som skjer etterpå.

Stöckl har vært ønsket som trener i hjemlandet, men østerrikeren takket nei da Alexander Pointner skulle erstattes. Spørsmålet er om den populære landslagssjefen er i Norge på lånt tid.

- Jeg tenker i perioder. Den neste perioden er ferdig etter OL. Så får vi se, er alt Stöckl vil si om hvor lenge han og familien ser for seg å bli boende i Norge.

Han innrømmer at han savner resten av familien.

- Jeg tror alle savner hjemlandet sitt på en eller annen måte. Det er ikke så stor forskjell på Østerrike og Norge, men det er der vi har familien og de fleste vennene våre, sier landslagssjefen.

- Flytter dere hjem når Isabell er kommet i skolealder?

- Vi har ikke tenkt så langt fram. Det kommer som det kommer, sier Stöckl, som i mars ble pappa for første gang. Datteren har fått navnet Isabell.

- Dere må ha fem ting - Hvordan opplever du Norge?

- Jeg stortrives her, men samtidig er dere litt bortskjemt. Det er blitt en kultur der alle stoler på oljen, oljefondet og velferdssystemet, som fungerer perfekt. Som nordmann har jeg lagt merke til at du må ha fem ting: Barn, bil, hus, hytte og båt, sier Stöckl.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer