PÅ VEI?: Det spekuleres i om Arturo Vidal er Manchester Uniteds neste storsignering. Andy Mitten, som pleier å ha god innsikt i hva som foregår i korridorene på Old Trafford, føler seg trygg på at en avtale er på trappene, og slår fast at det foregår forhandlinger mellom klubbene. Foto: AFP PHOTO / JUAN MABROMATA / NTB SCANPIX
PÅ VEI?: Det spekuleres i om Arturo Vidal er Manchester Uniteds neste storsignering. Andy Mitten, som pleier å ha god innsikt i hva som foregår i korridorene på Old Trafford, føler seg trygg på at en avtale er på trappene, og slår fast at det foregår forhandlinger mellom klubbene. Foto: AFP PHOTO / JUAN MABROMATA / NTB SCANPIXVis mer

- Jeg tror det blir gjort en avtale. Det er definitivt forhandlinger

United-ekspert om Vidal.

(Dagbladet): I disse dager er det ikke lenger lett å vite hvem man skal og ikke skal stole på når det kommer til rykter på et mildt sagt hektisk overgangsmarked.

Men når det kommer til Manchester United er det få personer som er like pålitelige som Andy Mitten.

- Hører mye snakk Mitten har selv hatt tette bånd til klubben lenge, og er redaktør for «United We Stand», et fanzine om klubben. Han er også fast spaltist for den norske supporterklubbens hjemmesider.

I går la Mitten ut en video på Youtube hvor han snakket om Manchester Uniteds overgangspolitikk generelt - og ikke minst om Juventus' Arturo Vidal.

- I løpet av de siste timene har jeg hørt mye snakk om Vidal. Jeg forstår det som at han vil til United, selv om han har en fantastisk klubb i Juventus, sier Mitten.

Forhandles Og nettopp det at spilleren selv har et sterkt ønske om å flytte til Old Trafford er noe de «røde djevlene» setter veldig høyt.

- United vil ha spillere som vil til United. Herrera var et eksempel på det. Han ble skuffet da det ikke ble noe av overgangen forrige sesong. Det samme gjelder med Shaw. De skjønte i januar at han ville komme, og det betyr mye for klubben, sier han.

Og når det gjelder Vidal tror Mitten så absolutt at det er en avtale på trappene.

- Det er definitivt forhandlinger, og jeg tror det kommer til å bli gjort en avtale. Personlig synes jeg det ser veldig bra ut. Vidal er en fantastisk spiller, sier han.

Ny strategi I fjor var det ikke mye som gikk storklubbens vei på overgangsmarkedet. Strategien med å offentliggjøre nærmest samtlige bud for å øve press på både spiller og klubb lyktes ikke.

Mitten mener at det ser langt bedre ut i år.

- United spiller med kortene tett til brystet, og jeg tror det er lurt.