- Jeg tror det er en ekte tatovering og et signal

Slik stilte Daniel Agger på Liverpool-trening.

YOU'LL NEVER WALK ALONE: Liverpools norske supportere er ikke i tvil om at Daniel Agger mener alvor når han stiller opp på Liverpool-feltet med blekk på høyrehånda. Foto: GETTY IMAGES
YOU'LL NEVER WALK ALONE: Liverpools norske supportere er ikke i tvil om at Daniel Agger mener alvor når han stiller opp på Liverpool-feltet med blekk på høyrehånda. Foto: GETTY IMAGES Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I går snakket Liverpool-sjef Brendan Rodgers åpent ut om at stopper Daniel Agger (27) kan bli solgt fra Anfield.

- Jeg er en realist. Hvis noen kommer inn med et enormt bud, og det er i klubbens beste interesse, så må vi vurdere det. Det gjelder Daniel og andre spillere, sier Rodgers til klubbens hjemmeside.

YNWA Og legger til:

- Vi ser det i fotballen, alle spillere har en pris.

Men hva vil Agger selv?

Bilder fra tirsdagens trening på Melwood-feltet tyder på at Danmark-stopperen ønsker å fortsette i helrødt. På stopperns høyrehånd kan du skimte bokstavene YNWA - en fortkortelse for Liverpool-hymnen «You'll Never Walk Alone» .

- Det er hyggelig å se at han elsker Liverpool og har hjerte for oss, sier Pål Christian Møller, leder for Liverpools skandinaviske supporterklubb, til Dagbladet.

Supporterlederen tror ikke dansken bare har tusjet inn bokstavene for anledningen, eller tar lett på det.

Ekte tatovering - Jeg tror det er en ekte tatovering og et signal. Han har mange tatoveringer, av ting som er viktige for ham. Dette er et signal om at han vil bli i Liverpool, sier Møller.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer