Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg tror det er en ekte tatovering og et signal

Slik stilte Daniel Agger på Liverpool-trening.

YOU'LL NEVER WALK ALONE: Liverpools norske supportere er ikke i tvil om at Daniel Agger mener alvor når han stiller opp på Liverpool-feltet med blekk på høyrehånda. Foto: GETTY IMAGES
YOU'LL NEVER WALK ALONE: Liverpools norske supportere er ikke i tvil om at Daniel Agger mener alvor når han stiller opp på Liverpool-feltet med blekk på høyrehånda. Foto: GETTY IMAGES Vis mer

(Dagbladet): I går snakket Liverpool-sjef Brendan Rodgers åpent ut om at stopper Daniel Agger (27) kan bli solgt fra Anfield.

- Jeg er en realist. Hvis noen kommer inn med et enormt bud, og det er i klubbens beste interesse, så må vi vurdere det. Det gjelder Daniel og andre spillere, sier Rodgers til klubbens hjemmeside.

YNWA Og legger til:

- Vi ser det i fotballen, alle spillere har en pris.

Men hva vil Agger selv?

Bilder fra tirsdagens trening på Melwood-feltet tyder på at Danmark-stopperen ønsker å fortsette i helrødt. På stopperns høyrehånd kan du skimte bokstavene YNWA - en fortkortelse for Liverpool-hymnen «You'll Never Walk Alone» .

- Det er hyggelig å se at han elsker Liverpool og har hjerte for oss, sier Pål Christian Møller, leder for Liverpools skandinaviske supporterklubb, til Dagbladet.

Supporterlederen tror ikke dansken bare har tusjet inn bokstavene for anledningen, eller tar lett på det.

Ekte tatovering - Jeg tror det er en ekte tatovering og et signal. Han har mange tatoveringer, av ting som er viktige for ham. Dette er et signal om at han vil bli i Liverpool, sier Møller.

Danmark-kaptein Agger har ikke kommentert overgangspekulasjonene, men britiske aviser mener Liverpool har avvist en rekke bud på fra Manchester City på 27-åringen.

Det siste forsøket fra ligamesterne ska ha vært på hele 20 millioner pund. Liverpool ønsker seg opptil 30 millioner, og viser til at PSG betalte 40 for Milan- og Brasil-stopper Thiago Silva.

Møller er enig med Rodgers i at Agger kan slippes, hvis prislappen er stor nok.

NY SJEF: Brendan Rodgers har tillit hos fansen, sier supportersjef Pål Christian Møller. - Det er ikke som med Roy Hodgson, da alle var skeptiske fra første stund, sier han. Foto: REUTERS/Mike Cassese
NY SJEF: Brendan Rodgers har tillit hos fansen, sier supportersjef Pål Christian Møller. - Det er ikke som med Roy Hodgson, da alle var skeptiske fra første stund, sier han. Foto: REUTERS/Mike Cassese Vis mer

- Ja, alle har en pris. Men uansett hva som skjer med han så er han en spiller som har hjertet på riktig sted. Dette er en fin gest, synes jeg, sier Møller som har registert at Liverpool har begrenset med pundssedler til sommershopping.

- Jeg tror ikke Liverpool må selge for å kjøpe, men hvis det kommer store bud må vi vurdere det seriøst. Det er viktig å få en avklaring på Agger, sier Møller.

Byr på Allen I dag melder det at Rodgers har lagt inn et bud på sin gamle Swansea-elev Joe Allen, på 140 millioner kroner. Slikt gleder norske supportere.

- Vi må få inn mer offensiv kraft og spillere som kan score mål. Det er forventninger om nye spisser og midtbanespillere. Vi scoret nesten ikke mål i fjor.

- Hva er laget godt nok for halvannen uke før sesongstart?

- Forrige sesongs lag var gode nok til å kjempe om fjerdeplassen, med litt bedre struktus og selvtillit. Med et par forsterkninger bør vi kunne ta en Champions League-plass nå. Det er ikke noe krav, men jeg synes vi må være med i kampen, sier Mølller.

Liverpool vant ligacupen forrige sesong, men endte opp med åttendeplass i ligaen - den dårligste plasseringen siden 1994.

ETTERTRAKTET: Daniel Agger står på ønskelista både hos Manchester City og Barcelona, skriver britiske aviser. Foto: Scanpix / AFP / DAMIEN MEYER
ETTERTRAKTET: Daniel Agger står på ønskelista både hos Manchester City og Barcelona, skriver britiske aviser. Foto: Scanpix / AFP / DAMIEN MEYER Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media