OMFAVNER IKKE GIGGS-UTSPILL: Sir Alex Ferguson kan ikke få lovprist Ryan Giggs nok som fotballspiller, men ville ikke ta det seriøst da en journalist fortalte ham at Giggs vurderer et comeback for Wales. Foto:  REUTERS/Phil Noble
OMFAVNER IKKE GIGGS-UTSPILL: Sir Alex Ferguson kan ikke få lovprist Ryan Giggs nok som fotballspiller, men ville ikke ta det seriøst da en journalist fortalte ham at Giggs vurderer et comeback for Wales. Foto: REUTERS/Phil NobleVis mer

- Jeg tror du tuller med meg

Giggs' flørt med Wales falt ikke i smak hos Ferguson.

||| (Dagbladet): I juni 2007 tok Ryan Giggs et emosjonelt farvel med et fullsatt Millennium Stadium, etter det alle trodde var hans siste landskamo for Wales.

Siden da har veteranen fokusert utelukkende på Manchester United, der han så godt som aldri spiller mer enn én kamp i uka.

For selv om merkelappen «evigung» er ganske dekkende for Giggs, trenger han i en alder av 36 år naturligvis lenger tid på å restituere kroppen enn tidligere.

Derfor vakte det oppsikt da han i et større intervju med Western Mail åpnet for et smått sensasjonelt comeback på landslaget.

- Det er noe jeg må snakke med John (Toshack, Wales-trener) og sir Alex Ferguson om. Men på det nåværende tidspunktet vil jeg ikke utelukke det. Om jeg får en telefon fra John må jeg tenke nøye gjennom det, sa Giggs

Tror Giggs snakket i et svakt øyeblikk
En Giggs-retur vil i første rekke handle om å gjøre savnet av Aaron Ramsey så lite som mulig for et sårbart walisisk landslag. Arsenal-juvelen brakk som kjent leggbeinet tvers av etter en knallhard takling av Stoke-stopper Ryan Shawcross nylig.

Men om nyheten i Western Mail blir mottatt med glede i Cardiff og Wales, er det en viss skotte i Manchester som ikke akkurat danser på bordet i ekstase.

For når Giggs tar den varslede praten med sir Alex, bør han ikke regne med å få skottens samtykke. 

- Jeg tror du tuller med meg, var United-managerens første reaksjon da en journalist i dag videreformidlet comeback-planene. 

Før han fulgte opp:

- Jeg kan ikke se at det skjer, Ryan må ha sagt det i et svakt øyeblikk.

Avviser knetrøbbel for Rooney
Særlig klarere tale får du ikke, og dermed blir det trolig bare med tanken.

Giggs er for øvrig nettopp tilbake etter armbruddet mot Aston Villa 10. februar, og han kom inn som innbytter i 2-1-seieren over Liverpool sist helg.

Mot Bolton kan han være tilbake fra start.

Starter gjør trolig også Wayne Rooney, selv om det i engelsk presse er blitt spekulert i at United-spissen sliter fælt med et hovent kne etter hver kamp.

Men Ferguson beroliger fansen:

- Wayne er frisk, og det er ingenting galt med kneet hans, sier han til klubbens hjemmeside.

BEROLIGER FANSEN: Skriveriene om Rooneys trøblete kne er betydelig overdrevet, ifølge sir Alex Ferguson. Foto: AFP PHOTO/PAUL ELLIS
BEROLIGER FANSEN: Skriveriene om Rooneys trøblete kne er betydelig overdrevet, ifølge sir Alex Ferguson. Foto: AFP PHOTO/PAUL ELLIS Vis mer