Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg tror Glaziers Ensign er en vinner

Trener og kusk Steinar Hammersborg tror på seier i V65-1 på Bjerke onsdag tross et dårlig startspor.

Se Bengts travtips • Her er sjansen til å vinne på hest!

- Glaziers Ensign vant veldig lett sist, og jeg var godt fornøyd med ham. Han trakk et uheldig spor denne gangen. Men blir det ikke for strevsom reise, tror jeg han er en vinner, sier Steinar Hammersborg til dagbladet.no.

- Litt må det løse seg på veien, men hesten er såpass bra at jeg tror vi kjemper om seieren uansett, sier han om 4-åringen som har en kapasitet langt utover grunnlaget sitt og kan legge på til sin andre strake seier på Bjerke onsdag.

Tre ganger spor åtte

- Hva med de andre stallhestene dine?

- Bri Ramar (V65-4) trakk også et dårlig spor. Herfra blir det å prøve å komme sånn noenlunde inn i løpet, men det ser vanskelig ut herfra. Alt avhenger av hvordan det løser seg. Det gjør det også for Image Crown som trakk spor åtte. Alt avhenger av reisen, og det dårlige sporet ødelegger mye. Han er oppmeldt, men det hadde ikke spilt så stor rolle. Det er sporet som ødelegger alt, sier Steinar Hammerborg som like godt trakk spor åtte på alle tre starthestene sine denne onsdagen.

Megaman Neo i årsdebut

Stjernen på stallen til Trond Anderssen gjør sin årsdebut onsdag. Megaman Neo støter på Cromwell som har fått løp i kroppen og vist formforbedring. Treneren tror forsiktig på en topplassering, men er litt bekymret for baneforholdene.

STOR SEIERSTRO. Steinar Hammersborg har stor tro på seier med sin hest Glazier\'s Ensign i V65-innledningen. Foto: HESTEGUIDEN.COM
STOR SEIERSTRO. Steinar Hammersborg har stor tro på seier med sin hest Glazier\'s Ensign i V65-innledningen. Foto: HESTEGUIDEN.COM Vis mer

- Megaman Neo har trent fint i hele vinter. Han er klart best om han kan trave barbeint, men det er litt usikkert, og vi må se an banen i morgen. Det er heldigvis spådd mildere vær, sier Trond Anderssen til dagbladet.no.

- Jeg tror Megaman kan vinne første gang ut. Han møter Cromwell som holder fin form og har fått løp i kroppen. Megaman er kanskje litt tung i kroppen og trenger løp. Må han gå med sko, er dette også et klart minus. Men jeg tror Megaman skal bli veldig fin utover denne sesongen. Det er alltid litt usikkert første gang ut, men jeg synes han skal strekes på sin kapasitet og klasse, sier Anderssen.

- Thai Rainman (V65-4) er verdt en strek på bongen. Han har vært flink i vinter, og når han er i orden spiller ikke distansen så stor rolle, sier Trond Anderssen.

- Curl The Pearl (V65-6) er strøket.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media