- Jeg tror hele laget går «bananas» om Søderlund scorer

Alexander Søderlund jager sin første scoring på landslaget i kveld.

VIL DET ENDELIG LØSNE? Alexander Toft Søderlund (t.h) drømmer om å score sitt første landslagsmål mot Kroatia i kveld.
Foto: Heiko Junge / NTB Scanpix
VIL DET ENDELIG LØSNE? Alexander Toft Søderlund (t.h) drømmer om å score sitt første landslagsmål mot Kroatia i kveld. Foto: Heiko Junge / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Følg Norge - Kroatia i Dagbladets Fotballstudio fra 18.00!

SANDVIKA (Dagbladet): Norge må igjen sette sin lit til Alexander Søderlund på topp når Kroatia gjester Ullevaal søndag. Spissen står uten mål i landslagsdrakta på 20 kamper.

Akkurat det blir 28-åringen stadig minnet på, og derfor vil det være ekstra deilig å endelig finne veien til nettmaskene mot en stor nasjon som Kroatia.

- Det hadde vært fantastisk. Hjemme på Ullevaal, foran en forhåpentligvis full stadion. Det hadde vært nydelig, sier Søderlund til Dagbladet.

- Hadde det vært en drøm som kom i oppfyllelse?

- Ja, selvfølgelig. Det hadde vært deilig å score og vise at jeg kan på dette nivået.

Spilte godt Jahn Ivar «Mini» Jacobsen mener Alexander Søderlund gjorde en meget god landskamp til tross for at han bommet på sin ene store sjanse i Bulgaria-kampen.

- Noe som han er fantastisk god på er å jobbe. Han har en sinnsyk arbeidsmoral og stort løpsfelt når han spiller, sier Jacobsen, som også mente Søderlund var god til å holde på ballen.

Det går nesten ikke en landskamp uten at det prates om måltørken til Søderlund. «Mini» syns at spissen takler all praten veldig godt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.