Lars Lagerbäcks pressekonferanse

- Jeg tror ikke alle elsker alle uansett

Lagerbäck om Hegerberg-pausen fra kvinnelandslaget.

MØTTE PRESSEN: Lars Lagerbäck holdt nok en pressekonferanse før Aserbajdsjan-kampen, og måtte svare på kontroversene rundt kvinnelandslaget. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
MØTTE PRESSEN: Lars Lagerbäck holdt nok en pressekonferanse før Aserbajdsjan-kampen, og måtte svare på kontroversene rundt kvinnelandslaget.
Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det nærmer seg fredagens VM-kvalifiseringskamp mot Aserbajdsjan på Ullevaal, og så langt har landslagssjef Lars Lagerbäck brukt mye av tida på pressekonferansene til å snakke om vinnerkulturen han ønsker å skape på landslaget.

- Vi holder på å teste de mentale styrkene dere, så vi hadde en ekstratrening på morgenen i dag, åpnet Lagerbäck dagens pressekonferanse med.

Norge har som kjent slitt voldsomt med resultatene, og trenger sårt en seier mot Aserbajdsjan.

- To poeng på tre kamper, da har man ikke prestert bra resultatmessig. Desperat er jeg ikke, men det er viktig å vinne fotballkamper, det er derfor vi er her, sa Lagerbäck på gårsdagens pressekonferanse.

Svensken har ledet Norge i tre kamper så langt, og står igjen med 0-2 mot Nord-Irland, 1-1 mot Tsjekkia og 1-1 mot Sverige i en privatlandskamp.

Konradsen dro hjem

I formiddag fikk han beskjeden om at Rosenborg-spiller Anders Konradsen reiser hjem fra landslagssamlingen.

- Dessverre måtte Anders Konradsen fortlate oss for å bli pappa nå i formiddag. Vi har ingen planer om å kalle inn noen ny i troppen, til tross for at Ole (Selnæs, red.anm.) ikke er spilleklar mot Aserbajdsjan, sier Lagerbäck.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer