- Jeg tror ikke de skal sutre så mye nå

Henning Berg etter oppturen.

STORFORNØYD: Henning Berg så Legia vinne 4-1 mot Celtic og slo tilbake mot all kritikken av hans rulleringssystem. Foto:  EPA/LESZEK SZYMANSKI POLAND OUT
STORFORNØYD: Henning Berg så Legia vinne 4-1 mot Celtic og slo tilbake mot all kritikken av hans rulleringssystem. Foto: EPA/LESZEK SZYMANSKI POLAND OUTVis mer

Legia - Celtic 4-1

WARSZAWA (Dagbladet): Henning Berg gliste fra øre til øre da han møtte pressen etter å ha slått Celtic 4-1.

- Dette er kanskje min største seier, sier Berg til Dagbladet.

- Jeg har jo slått Brann da de ble seriemestere med Lyn og jeg har slått Molde 7-0 i serieåpning med Lillestrøm. Det har vært noen gode kamper, men det var seriekamper. Dette er Champions League mot et lag som faktisk har slått Barcelona, sier Berg.

Ingen sutring Legia har dermed et kjempeutgangspunkt før returoppgjøret i Skottland i neste uke.

 - Dette er et veldig bra resultat for oss. Vi kunne jo scoret to til, men det er ikke sikkert vi hadde fått to mål til dersom vi hadde satt den første straffa, sier Berg.

Legia har åpnet med en seier og ett tap i polsk serie og flere har kritisert Bergs rulleringssystem.

- Jeg tror ikke de skal sutre så mye nå... De (pressen) er raske til å sutre her hvis jeg gjør ting som ikke er så vanlig. Jeg kommer som utenlandsk trener og gjør ting som ikke er vanlig. Så snart jeg ikke vinner hver kamp så kommer kritikken, sier Berg.

- Er du overrasket over hvordan Celtic spilte?

- Nei, egentlig ikke. Vi kunne scoret flere mål, men 4-1 er et veldig bra resultat. Vi hadde forventet at Celtic skal styre kampen i neste uke uansett, sier Berg.

- Vant til dette Men den norske manageren mener Celtic har kapasitet til å slå tilbake.

- Vi vet at Celtic har gjort det før. Vi må være solide defensiv. Se på historien til Celtic og hva de har gjort de siste åra. Det har spillere som er vant til å spille slike kamper, sier Berg.

Returkampen i 3. kvalikrunde til Champions League spilles onsdag i neste uke. Kampen er i Skottland og vinneren over to kamper er videre til playoff.