- Jeg tror ikke det blir noen ny kontrakt for Herman i Stabæk

Jim Solbakken tror Stengel er tapt for Stabæk som følge av overgangssaken.

TAPT FOR STABÆK?: Det går Herman Stengels agent Jim Solbakken langt i å hevde i retten i dag. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
TAPT FOR STABÆK?: Det går Herman Stengels agent Jim Solbakken langt i å hevde i retten i dag. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpixVis mer

Agent Jim Solbakken gikk mandag langt i å hevde at Stabæk har tapt Herman Stengel som følge av overgangssaken som nå går for retten i Asker og Bærum.

- Jeg beklager å si dette, Inge, men jeg tror ikke det blir noen ny kontrakt for Herman i Stabæk, sa Solbakken med adresse til Stabæks sportslige leder Inge André Olsen under sin vitneforklaring.

Herman Stengel fylte 18 år mandag og feiret med å ta førerkort for bil. Han er bosmanspiller og kan gå gratis til hvilken som helst klubb etter nyttår.

- Stabæk har definitivt tapt mye penger på at vi sitter her i dag. Herman Stengel hadde spilt i Vålerenga i dag om det ikke hadde vært for denne saken. Det tror jeg vi kan slå fast, forklarte Solbakken.

Etter å ha utført sin plikt i retten, fortalte Solbakken at det er bred interesse for hans juvel. Blant andre er Vålerenga en mulig klubb for midtbanemannen.

- Nå må vi gjøre oss ferdige med denne saken, og så skal Herman kjempe om opprykk med Stabæk. Men det er mange interesserte klubber, sa Solbakken til NTB.

(NTB)