PSST:  Brendan Rodgers beskjed: - Det er ingen som er bedre enn meg. Foto: NTB Scanpix
PSST: Brendan Rodgers beskjed: - Det er ingen som er bedre enn meg. Foto: NTB ScanpixVis mer

- Jeg tror ikke det er noen som er bedre. For tre måneder siden var jeg et taktisk geni

Rodgers forsvarer seg selv.

(Dagbladet): Det har vært en tung periode for Liverpool. Etter at laget åpnet 2015 med en vanvittig seiersrekke  - har de røde fra Beatles-byen blitt slått ut av FA-cupen og ødelagt sjansen på den viktige fjerdeplassen i Premier League de siste ukene.

I det siste har det vært et økende press på manager Brendan Rodgers.  Flere har kritisert manageren for måten han forvaltet pengene Liverpool fikk for salget av Luis Suarez.

- Jeg er best Men nord-iren er sikker på  han forblir Liverpool-manager. På en pressekonferanse i dag fortalte Rodgers at han er en perfekt match for Liverpool:

- Jeg tror ikke det er noen som er bedre. Det er realiteten jeg forholder meg til. For tre måneder siden var jeg et taktisk geni. Nå, etter vi har tapt en kamp, er jeg ikke god lenger, sa han på en pressekonferanse i dag ifølge Daily Mail.

Rodgers understreker at han ikke tok over en «maskin»:

- Jeg har et sterkt forhold til eierne og de forstår at det hele er en prosess. Jeg tok ikke over en «maskin» som hadde vunnet trofeer i 10 år, sa han.

Ingen kjøpefest I det siste har det også florert rykter om store utskiftninger i Liveprool-troppen i sommer. I dag slo Rodgers tilbake. Han forventer ikke like mange kjøp som i fjor.

- Vi brukte mye penger og handlet inn mange spillere sist sommer, erkjente Brendan Rodgers da han svarte for seg på Melwood i ettermiddag.