PÅ KOLLISJONSKURS: Nedum Onuoha går til verbalt angrep på Roberto Mancini (t.v) i et intervju med Manchester Evening News. Foto: SCANPIX
PÅ KOLLISJONSKURS: Nedum Onuoha går til verbalt angrep på Roberto Mancini (t.v) i et intervju med Manchester Evening News. Foto: SCANPIXVis mer

- Jeg tror ikke han liker meg

Onuoha knallhardt ut mot Roberto Mancini.

||| (Dagbladet): Nedum Onuoha langer ut mot Manchester City-manager Roberto Mancini i et intervju med Manchester Evening News.

Det er ikke første gang at en Manchester City-spiller går ut mot Roberto Mancini. Carlos Tevez stilte tidligere i vår spørsmålstegn ved Roberto Mancinis treningsregime.

Mancini svarte: «Tevez kan bytte klubb hvis han er misfornøyd».

Onuha er tydeligvis misfornøyd, og vil sannsynligvis være på vei til en annen klubb når overgangsvinduet åpner 1. juli.

- Liker meg ikkeOnouha mener at Mancini «ikke liker» ham, og at han ikke har fått spille til tross for å ha vært frisk.

- Under Mark Hughes spilte jeg ikke i begynnelsen, men jeg hadde hele tiden en følelse av at jeg skulle få mer spilletid. Han mistet jobben, og en ny manager kom. Jeg tror ikke han liker meg, sier Nedum Onuoha til Manchester Evening News.

Stephen Ireland har slitt med lite spilletid under Roberto Mancini. Midtbanemannen ble kåret til årets spiller i Manchester City i fjor, men har ikke vært i nærheten av å vise samme takter i år.

- Jeg er overrasket, for han er en av de spillerne som trener aller mest. Han har vært koblet til Arsenal, Manchester United og Liverpool, og det overrasker meg ikke, han er en av de beste spillerne jeg har spilt med, sier Onouha.

- Kostet Joleon plassenOnouha mener også at Mancini ødela Joleon Lescotts muligheter til å delta i sommerens VM-sluttspill. Den tidligere Everton-spilleren var skadet i store deler av årets sesong, og ble utelatt da Fabio Capello lanserte sin bruttotroppen til VM-sluttspillet.

- Jeg føler med Joleon, og måten han ble behandlet på mot slutten av sesongen kostet ham plassen. Manageren sa at han ikke var tilgjengelig i de to siste kampene, men det var ikke sant for han var på vei tilbake i trening, sier Onouha.

- EN AV DE BESTE: Nedum Onuoha mener Stephen Ireland er en av de beste spillerne i klubben. Foto: AP Photo/Jon Super
- EN AV DE BESTE: Nedum Onuoha mener Stephen Ireland er en av de beste spillerne i klubben. Foto: AP Photo/Jon Super Vis mer