- Jeg tror ikke vi er modne nok

Nannskog tviler på gull etter tapet for RBK.

(Dagbladet.no): Det ble nok en frustrerende kveld for Stabæk på Lerkendal i kveld. Som mot Brann i Bergen var bæringene tidvis spillemessig helt på høyde med trønderne, men målene uteble, og til slutt sto man der med tre i sekken og null poeng.

Daniel Nannskog løp og kjempet, men det ville seg ikke i kveld. Nå tviler svensken på at laget er godt nok for gull.

– Det føles ikke som vi har bredden og rutinen til å kjempe for gullet, jeg tror kanskje ikke vi er modne nok i år, sier Nannskog til TV 2.

Dumme feil 

Nannskog er oppgitt over tapene for Brann og Rosenborg, og mener laget gjør for mange dumme feil.

– Jeg synes vi spiller bra fotball, men vi gjør litt sånne barnefeil. Vi kan ikke gi bort en slik straffe for eksempel, sier han om situasjonen som lot Steffen Iversen gi Rosenborg ledelsen.

Christian Keller løp inn i Michael Jamtfall i feltet, og unggutten falt som en sekk.

– Det ser billig ut, men det er uansett unødvendig av Keller å løpe inn i spilleren sånn, og det vet han, sier Nannskog.

ETTERLYSER DETTE: Daniel Nannskog håper Stabæk snart finner tilbake til effektiviteten og spillet fra i vår - ellers blir det ikke noe gull, tror han. Foto: STIAN LYSBERG SOLUM/SCANPIX
ETTERLYSER DETTE: Daniel Nannskog håper Stabæk snart finner tilbake til effektiviteten og spillet fra i vår - ellers blir det ikke noe gull, tror han. Foto: STIAN LYSBERG SOLUM/SCANPIX Vis mer

Slakter dommeren

Om Nannskog synes straffen var billig, var det også mye annet dommeren foretok seg han ikke var fornøyd med.

Svensken dro fram sitt mest forbannete ansiktsuttrykk flere ganger i løpet av kampen, og var særlig irritert over hvordan Veigar Pall Gunnarsson fikk gjennomgå av Vidar Riseth på midten.

– Det er klart han reagerer på å bli klippet ned bakfra, med en litt hvassere dommer hadde det kanskje blitt markert tidligere med et gult kort til Vidar. Jeg må ta selvkritikk for kjeftingen, men det er den dårligste dommeren vi har hatt i år. Han lot seg påvirke av Rosenborg-spillerne og publikum, føltes det som, sier den målfarlige spissen.

Holder ballen for lenge

Nannskog har likevel ikke helt gitt opp å kunne kjempe om gullet.

– Alt er mulig, men det blir veldig tøft, sier Nannskog, som mener det er en god start hvis medspillerne begynner å spille ballen tidligere.

– Det er nesten som om Alanzinho vil ha sex med ballen innimellom, vi må slippe ballen litt oftere, sier svensken.