- Jeg tror jeg aldri har vært så nervøs før

Derfor kan Martin Johnsrud Sundby vinne årets idrettspris.

NOEN METER UNNA MÅLET: Martin Johnsrud Sundby ble den første norske mannlige langrennsløper med Tour de Ski-triumf.Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
NOEN METER UNNA MÅLET: Martin Johnsrud Sundby ble den første norske mannlige langrennsløper med Tour de Ski-triumf.Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Stem på din Folkets Idrettspris-kandidat lenger ned i saken! Vi trekker ut tre vinnere som får tilsendt gavekort til en verdi av 1000 kroner.

(Dagbladet):  1. desember 2013. Han biter tennene sammen og drar til det han makter og har opp den siste bakken i Kuusamo. Jaget av Legkov og Vylegsjanin er det et scenario vi har sett før. Et scenario som alltid ender med at Sundby taper spurten.

Men ikke denne gangen. I lyset fra de sterke lyskasterne dypt inne i de finske skogene bryter Martin en barriere når han spurter inn sin første seier i minitouren i Finland.

Det var bare en forsmak på hva som skulle komme.

Høydepunktet 3. januar 2014. Etter en fantastisk åpning på Tour de Ski skal Martin gå alene i front på etappen mellom Cortina og Toblach. Etappen er beinhard, og et lite stykke bak jakter utfordrerne i flokk for å hente inn sekundene Martin har opparbeidet seg fram til dit.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer