Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg tror jeg vant min første medalje da du gikk på barneskolen

Sumann imponert over gullvinner Bø.

GULLVINNER:
Tarjei Bø jubler sammen med sine to gull- og to bronsemedaljer etter seieren på herrenes 20 km i skiskytter-VM i Khanty-Mansijsk. 
Foto: Heiko Junge / Scanpix
GULLVINNER: Tarjei Bø jubler sammen med sine to gull- og to bronsemedaljer etter seieren på herrenes 20 km i skiskytter-VM i Khanty-Mansijsk. Foto: Heiko Junge / Scanpix Vis mer

KHANTY-MANSIJSK/OSLO (Dagbladet): Tarjei Bø gikk et strålende løp på 20 kilometeren, og tok sitt andre gull i skiskytter-VM foran Maxim Maksimov og Christoph Sumann.

Sistnevnte skjøt seg bort fra gullkampen på sitt aller siste skudd. På pressekonferansen etter løpet var han full av beundring for Tarjei Bø.

- Du er 22? Jeg tror jeg vant min første medalje da du gikk på barneskolen, sa Sumann.

Gikk rundt for Bø Tarjei Bø klarte ikke å holde tårene tilbake ta det ble klart at han ville vinne gull på dagens 20-kilometer.

- Jeg følte jeg hadde gjort gulljobben, men da Suman skjøt siste stående trodde jeg det skulle bli sølv. Det ville jeg ikke ha, jeg hadde bestemt meg for å vinne i dag. Da han bommet gikk det helt rundt for meg, sier Bø.

Bø hadde en klar strategi på hvordan han ville gjennomføre løpet.

- Jeg hadde bestemt meg for å gå fire jevne runder, og så slå til etter siste skyting. Jeg føler det var velykket, sier han og ler.
Playstation Før løpet spurte dagbladets journalist om hvordan følelsen hans var før start.

- Jeg har vært litt slapp i dag, og vi har kjedet oss noe forferdelig. Vi har rundet alle spillene på Playstation, så nå må vi finne på noe annet å gjøre, sa Bø.

Bjørndalen tilbake etter hvile Ole Einar Bjørndalen hadde godt av hvile, og var tilbake med en grei sjetteplass. Han skrøt også av sin landsmann Bø.

- Helt utrolig, det er moro. Nå skal jeg suge han tom for motivasjon og energi, og alt han har. Han gir mye tilbake, og er alltid i godt humør.

Bjørndalen sa dette om eget løp:

- Dette var bedre enn jeg har gjort på en stund. Synes det går litt tungt om dagen, men i dag klarte jeg å gå med den formen jeg har inne.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling