- Jeg tror jeg vinner med Høkeren

Kusk Eirik Høitomt er uvanlig optimist i forhåndsuttalelsen om Dagblad-banker Høkeren i V65-5 på Bjerke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Den nøkterne rogalendingen pleier ikke å være så bastant i sine betraktninger på forhånd. Denne gang føler han seg rimelig sikker på seier.

- Høkeren løste veldig fint bak bilen på Jarlsberg sist. Selv om han har noen startraske på innsiden, tror jeg vi kan få tet selv fra spor seks langt ute bak startvingen. Han er voldsomt kjapp fra start, så helt umulig er det ikke. Må vi gå utenpå, blir det vanskeligere, men jeg tror på seier, sier Eirik Høitomt til Dagbladet.no.

- Han er min beste vinnersjanse denne onsdagen, avslører han.

Også Hegern i V65-4 holder flott form. Sist ble han hindret og galopperte i angrep på siste langside. Han kom sterkt tilbake til fjerde på Drammens-ovalens korte oppløp etter å ha blitt dratt helt ut mot gjerdet. Landschampionen har en fin vinnersjanse med den Arthur Bø-trente Lome Elden-sønnen.

- Heger n er bra nok om han kommer riktig til. Kapasitet har han i massevis, og han er ikke så usikker. Han feilet sist da automatsjekken datt ned. Det må klaffe litt på veien, men gjør det det er han seiersfarlig, sier Eirik Høitomt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer