- Jeg tror på god vinnersjanse med Go Tilly

Trener og kusk Frode Hamre har seiersambisjoner i V65-4 på Bjerke onsdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Etter at Arctic Bear, det andre seiershåpet fra Frode Hamres stall ble strøket som klar favoritt, er det Go Tilly som får hele tilliten. I realiteten hadde Frode Hamre to meget fine vinnersjanser i V65-omgangen.

Arctic Bear er strøket grunnet en akutt betennelse i den ene testikkelen. Dette førte til at hesten måtte kastreres prompte, og han blir trolig borte fra løpene et par måneder.

Livet smiler til Frode Hamre igjen etter en tung tid med sykdom. Den siste helsesjekken viste at alt er fint, og han kan konsentrere seg om hestene på stallen på Ulleberg Gård igjen.

- Det går bra nå, og alt er i orden, sier Frode Hamre som har hatt litt stang ut en tid. Men en seier på Drammen travbane mandag kan vise at pila har snudd.

- Jeg har flere fine løpshester på stallen, forteller Frode Hamre til Dagbladet.no.

- Go Tilly har vært veldig bra og travet flere fine løp. Han har fordel av den lange distansen, og han er sterk og fin. Vi kjemper om seieren, sier trener og kusk Frode Hamre.

- Han møter bedre hester etter hvert, men han tok en enkel seier sist og tåler å gjøre en del selv. Bør på alle bonger, mener Frode Hamre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer