- Jeg tror vi kan få til enighet

Tore på sporet av fred i Byåsen.

(Dagbladet.no): Marit Malm Frafjord, Gøril Snorroeggen, Tonje Nøstvold og Kari Aalvik Grimsbø dro rett fra EM-jubel til en komplisert situasjon i Byåsen.

Sammen med flere spillere sendte kaptein Frafjord en e-post til styret i går. Ifølge Adresseavisen krever de at daglig leder Per Jørgensen slutter, fordi de mener han har blandet seg inn med utidig sportslig kritikk.

- Ingen røyk uten ild

At dette er krav og begrunnelse, vil ikke styreleder Tore «På Sporet» Strømøy bekrefte. Han omtaler i stedet e-posten sånn:


- Jeg ser det har skapt masse spekulasjoner og skriverier, og sjølsagt er det ingen røyk uten ild. Dette handler om en uenighet mellom Per Jørgensen og noen av spillerne, bekrefter Strømøy for Dagbladet.no.

Spillerne som har skrevet under, ber styret om å håndtere denne situasjonen, noe som vil bli gjort de nærmeste dagene.

- Tro på enighet

- Nå står jo både jul og cupfinale for døra, men vi vil jobbe videre med å løse saken. Jeg har tro på at vi kan få til enighet snart, sier Strømøy.

MEKLER? Byåsens styreleder Tore Strømøy (i midten) må løse en komplisert situasjon: Det har oppstått uenighet mellom daglig leder Per Jørgensen (t.v.) og en del av spillerne, her representert ved kaptein Marit Malm Frafjord. Foto: SCANPIX Fotomontasje: DAGBLADET.NO
MEKLER? Byåsens styreleder Tore Strømøy (i midten) må løse en komplisert situasjon: Det har oppstått uenighet mellom daglig leder Per Jørgensen (t.v.) og en del av spillerne, her representert ved kaptein Marit Malm Frafjord. Foto: SCANPIX Fotomontasje: DAGBLADET.NO Vis mer

Sjøl skjønner ikke Jørgensen noe som helst av situasjonen som har oppstått.


- Her må det være at det er unge, urutinerte jenter på 20-21 år som ikke har den store erfaringen i hva dette dreier seg om. Jeg har min erfaring fra Rosenborg og forsøker å drive så profesjonelt som mulig. Nei, dette skjønner jeg lite av, sier han til Adresseavisen.

- Jeg tror vi kan få til enighet