MATCHVINNER: Van der Vaart gjorde det ingen andre maktet - finne veien til nettmaskene i kampen mot Watford. Foto: AP Photo/Kirsty Wigglesworth
MATCHVINNER: Van der Vaart gjorde det ingen andre maktet - finne veien til nettmaskene i kampen mot Watford. Foto: AP Photo/Kirsty WigglesworthVis mer

- Jeg tror vi kan vinne cupen i år

Optimistisk Redknapp til tross for svak forestilling av Tottenham.

(Dagbladet): Watford-Tottenham 0-1 (0-1)

Watford skapte flere store muligheter i kveldens kamp, og hadde blant annet to forsøk i stolpen. Det hjalp lite for Championshiplaget som gikk målløse av banen.

Rafael van der Vaart ble redningsmannen for bortelaget med sin scoring noen minutter før pause. Nederlenderen hadde også et skudd i tverrligger i den andre omgangen. Stort mer hadde ikke Tottenham å by på.

Hjemmelaget gikk respektløst til verks og presset store deler av kampen. Watford vil nok føle seg snytt for at de ikke fikk med seg noe fra denne kampen, men laget kan samtidig takke seg selv for udyktighet foran mål.

- De sier det er bedre å være heldig enn god, og i kveld var vi heldige. Det var ikke det Tottenham-laget jeg ser hver uke, vi var svake. Watford var fantastiske. Vi red på flaksen og kom unna med det, jeg vet ikke hva som feilte oss i kveld, sa Harry Redknapp etter kampen ifølge BBC.

Sterkt mannskap Harry Redknapp tok ingen sjanser og stilte et sterkt mannskap mot Watford som spille i divisjonen under. Stjernespiller Gareth Bale var riktignok ikke med i troppen, men han skal slite med en liten skade. Spillere som Modric, Dawson, van der Vaart, Adebayor og Defoe var alle på banen da startsignalet gikk.

JAGET UTLIKNING: Watford kom til mange store sjanser, men klarte ikke å sette ballen i mål. Modric ot Tottenham fikk ryddet unna. Foto: AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
JAGET UTLIKNING: Watford kom til mange store sjanser, men klarte ikke å sette ballen i mål. Modric ot Tottenham fikk ryddet unna. Foto: AP Photo/Kirsty Wigglesworth) Vis mer

- Jeg tror vi har en stor sjanse til å vinne cupen i år. Jeg har ikke vært her denne uka, men jeg tok ut laget. Jeg ble fortalt at Luka Modric ikke følte seg så bra, men han vil alltid spille. En seier er en seier, og vi er videre. Vi vil vinne cupen i år, det er vår ambisjon, sa Redknapp.

Den første omgangen var preget av få sjanser. Watford hadde de fleste småsjansene, men laget var ikke godt nok i den avsluttende fasen av spillet, og flere gode muligheter ble skuslet bort.

Tottenham hadde på sin side ingen sjanser før van der Vaart fikk gå alene noen minutter før pause. Nederlenderen lette etter pasningsalternativer, men fant ingen. Da ladet han like godt skuddfoten. Skuddet var ikke hardt, men det snek seg likevel forbi Watford-keeper Loach via bakken.

Watford presset på for utlikning, men en god Cudicini og stolpene holdt unna for Tottenham. Like før slutt reddet også midtstopper Dawson et skudd fra innbytter Yeates med ryggen.