Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg unner ikke min verste fiende dette

Thomas Alsgaard innrømmer at hans rolige og kalde framtoning bare er en illusjon.

VAL DI FIEMME (Dagbladet): - Jeg er alltid veldig usikker før en stafett. Det er veldig ubehagelig å vente til man selv skal gå. Da er det på grensen til kvalme. Så fort jeg selv er i gang, er dette borte. Da er det så mye å konsentrere seg om, sier Alsgaard.

- Jeg unner ikke min verste fiende å ha det sånn.

I går brukte han nesten hele pressekonferansen før stafetten på å forklare at det ikke er en selvfølge at han vinner alle spurtene han stiller opp i.

- Avstanden mellom fiasko og suksess kan være 10 centimeter. Det gjør at det å gå en sisteetappe i en stafett er meget spesielt. Det blir ofte lureløp fordi man er redd for sprekke, og bruke for mye krefter før slutten.

- Føler du presset?

- Ja, presset er stort, og det skjønner jeg. For meg og de andre på laget er det ikke sånn at det bare er gull som er godt nok. Men for dere i mediene, og folket i Norge, er gull det eneste som gjelder, sier Thomas. Kanskje ikke så rart. Norge har vunnet åtte av de ti siste stafettene i mesterskap.

ANKERMANNEN: <P>Thomas Alsgaard.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling