- Jeg unner ingen det presset Brann-spillerne er under nå

Thorstein Helstad føler med spillerne foran Branns skjebnekamp.

KRAVSTORE FANS: Brann-supporterne er kjent for å skape fantastisk stemning i Bergen, men i år har de måttet være vitne til hele ti hjemmetap. Begeret rant over etter 2-1-tapet mot Sarpsborg for to uker siden. Da ble Brann og Norling buet ut av stadion. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
KRAVSTORE FANS: Brann-supporterne er kjent for å skape fantastisk stemning i Bergen, men i år har de måttet være vitne til hele ti hjemmetap. Begeret rant over etter 2-1-tapet mot Sarpsborg for to uker siden. Da ble Brann og Norling buet ut av stadion. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det nærmer seg fulle tribuner på Brann stadion. 12 000 billetter er solgt, og ifølge Branns hjemmesider styrer klubben mot 16 000 tilskuere.

- Ingenting er bedre enn å spille på et fullsatt Brann Stadion når man får en god start på kampen. Men det er et kravstort publikum, sier tidligere Brann-spiller Thorstein Helstad til Dagbladet.

Brann-bataljonen er kjent for å skape en fantastisk stemning i Bergen, men laget har ikke levert resultater som har gjort seg fortjent noen hyllest fra supporterne. For to uker siden måtte Norling forklare seg da Brann ga fra seg nok en nedrykksmatchball til Sarpsborg.

- Det skal være sånn. Folk må få lov til å gi uttrykk for det når de syns laget spiller dårlig. Mot Sogndal må spillerne stenge ute det som skjer rundt, og snu presset til noe positivt, sier Helstad.

Massivt press Brann er i elendig form foran oppgjøret mot Sogndal. Etter tapet mot Bodø/Glimt står laget med fire tap på rad, og nesten alle som er tilknyttet klubben under hardt press.

Både spillerne, Rikard Norling, og apparatet rundt klubben må tåle kritikk etter en skuffende sesong.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer