- Jeg var aldri engstelig

Dommer Svein-Erik Edvartsen etter bråket på Lerkendal.

LERKENDAL (Dagbladet) En rasende Stephane Badji prøvde flere ganger å bryte seg frem til Edvardsen etter å ha fått det røde kortet mot Rosenborg. En rekke spillere måtte bruke det de hadde av krefter på å holde Brann-spilleren tilbake.

- En fantastisk opptreden av spillere fra begge lag som gjorde alt de kunne for å roe situasjonen. Det gjorde at jeg aldri ble engstelig selv om han prøvde å komme frem til meg. Det var jo ingen andre enn Badji som klagde på det røde kortet, sier Svein-Erik Edvartsen.

Skriver rapport Han kommer nå til å skrive rapport på saken, så er det opp til disiplinærutvalget å avgjøre hvor mange kamper Badji må stå over.

- Jeg kommer til å skrive at han slår motspilleren med armen, at han deretter sparker ballen langt opp på tribunen, og selvsagt også det som skjer etterpå, sier Edvartsen.

Norling slipper rapport Hadde han fulgt reglene kunne han også valgt å bortvise Brann-trener Rikard Norling.

- Hadde jeg vært regelrytter skulle også Norling vært utvist for å være langt utenfor sitt tekniske område. Men da han kom ut på banen oppfattet jeg at det hadde en preventiv virkning, og at han gjorde det i beste hensikt. Jeg valgte derfor å ikke gi ham rødt kort, noe jeg ikke angrer på. Og jeg kommer heller ikke til å skrive noen rapport på ham, sier Edvartsen.

Besøk i garderoben Etter kampen fikk han også besøk av både Norling og Branns daglige leder Roald Bruun-Hanssen i dommergarderoben.

- De kom og beklagde oppførselen til Badji, og det står det stor respekt av, sier Edvartsen, som også var veldig godt fornøyd med det han og resten av dommerne presterte i kampen på Lerkendal.