- Jeg var aldri homofil

Gravide Mia Hundvin overrasker igjen. I neste utgave av KK sier hun at hun aldri har vært lesbisk, og at hun har fått avsmak på ekteskapet.

Etter å ha «skiftet lag» to ganger, og gått fra ekteskap med danske Camilla Andersen over til et forhold med snowboard-stjernen Terje Håkonsen, snakker Hundvin skikkelig ut om sitt smått uortodokse privatliv i ukebladet KK.

- Jeg har hele tida vært klar: Jeg er ikke lesbisk, sier Mia til KK, i et intervju som står på trykk i bladet som er i butikkene førstkommende mandag.

- Ikke bifil

Mia Hundvins uttalelse stemmer godt overens med mye av det hun uttalte mens hun var gift med den danske håndballstjernen.

Også Camilla Andersen var åpen om at Mia bare likte henne, og ikke andre jenter, mens de var sammen.

- I utgangspunktet tror jeg ikke at jeg kunne vært sammen med ei jente igjen. Men jeg har lært én ting: Man har ikke garantier for noe, sier Mia.

Hun presiserer at hun ikke ser på seg selv som verken lesbisk eller bifil, selv om hun var gift med ei dame.

- Jeg er Mia. Når man har følelser for noen, glemmer man om det er en person av et annet kjønn.

- Jeg var aldri homofil

- Jeg har aldri møtt noen som helst fordommer fordi jeg var gift med ei jente. Men jeg har heller aldri sett på meg selv som homofil.

- Avsmak på giftermål

Etter tronarvingfødselen blir Mia Hundvins nedkomst i april en av årets aller største kjendisfødsler. Men Hundvin er usikker om pappa Terje Håkonsen kan være med på fødselen, siden han er opptatt med sitt eget «Artic Challenge» i Tromsø på samme tid. Paret har rukket å flytte sammen i sitt 10 millioner krypinn på eksklusive Bygdøy i Oslo.

- Penger er ikke et tema. Jeg aner ikke hva han tjener i året. Det er totalt uinteressant for meg, sier hun til KK.

Og Hundvin har heller ingen tanker om å gifte seg med samboeren. I hvert fall ikke ennå.

- Jeg ser så mye utroskap og sånn. Så jeg skal ikke gifte meg akkurat nå. Jeg har virkelig fått avsmak for giftermål.

Hater pressen

Den 26-årige håndballspilleren forteller også om sitt meget anstrengte forhold til deler av norsk presse, og hevder at hun og Terje Håkonsen ble forfulgt av Se og Hør i bilen på vei til Trysil.

- Det var absurd. Og krenkende. Når det der går ut over mine nærmeste, blir jeg helt fortvilet. Og forbanna, sier Mia til KK.

Da bruddet med Camilla Andersen ble kjent, møtte paret på trening samtidig. En kvinnelig reporter tok henne på skuldra og spurte hvordan det gikk.

Mia ble så sint at ekskona måtte gå imellom for å hindre at Mia dro til journalisten.

Hundvin reagerte også med sinne da en dansk journalist rotet i veska hennes og fant et brett med p-piller - mens hun var gift med Andersen.

- Jeg hatet den oppmerksomheten da jeg spilte på landslaget. Jeg sto der og så på alle journalistene, og merket at jeg hadde lyst til å feie dem ned.

ALDRI HELT SIKKER: - I utgangspunktet tror jeg ikke at jeg kunne vært sammen med ei jente igjen. Men jeg har lært én ting: Man har ikke garantier for noe, sier Mia Hundvin.
MED CAMILLA: Camilla Andersen og Mia Hundvin lykkelige sammen i 2000.
MISLIKER PRESSEN: Terje Håkonsen og Mia Hundvin, som venter barn sammen.