Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg var den eneste som fikk rett i fjor

Bare Mjelde tør si at han går for gull.

BERGEN(Dagbladet.no): Mons Ivar Mjelde hopper på sedvanlig vis ikke akkurat i taket da Dagbladet forteller at vi tror Brann vinner Tippeligaen 2008.

- Nei, jeg bryr meg ikke så mye om disse tipsene. Det blir forskjellig fra hvem som tipper. Jeg ser at en del har tippet andre høyt. Det blir uansett høyt, sier Mjelde til Dagbladet.no.

Branns første gulltrener på 44 år ser i alle fall en fordel som skiller klubben mellom de sju fjell fra andre.

- Skuldrene er senket. Vi har vist at vi kan takle presset bra. Det gjorde vi da vi sa vi skulle vinne da vi ble nummer to også.

Brann-treneren er den eneste av tippeligatrenerne som åpent og ærlig tør å fortelle journalister at laget hans går for gull. Og det er ikke bare fordi han er tvunget til på grunn av fjorårets bravader. Med et smil konstaterer Brann-treneren at han vant fjorårets, høyst uoffisielle og interne tippekonkurranse blant sine kolleger.

- Jeg sa vi skulle vi vinne i fjor. Og jeg var den eneste som fikk rett. He-he. Jeg har tro på våre egne ferdigheter. Jeg ser det satses i Stavanger og på Åråsen, men når jeg tror på laget så sier jeg i fra, sier Mjelde.

Kaptein Eirik Bakke ser heller ingen grunn til å skyve favorittstempelet over på andre.

- Folk forventer at vi vinner serien og det gjør vi også. Men det er en lang vei å gå. Med den troppen vi har så bør målsettingen være å vinne. Det er godt å høre at Dagbladet har peiling på fotball. He-he, sier Bakke til Dagbladet.no.

TIPPET RETT I FJOR: Mens trenerkollegene i Tippeligaen skyr ordet gull som pesten, tør Mons Ivar Mjelde som den eneste å si at laget hans skal ta gull. I fjor vant han da også trenernes uhøytidelige tippekonkurranse. Foto: LIV RANDI LIND/DAGBLADET
TIPPET RETT I FJOR: Mens trenerkollegene i Tippeligaen skyr ordet gull som pesten, tør Mons Ivar Mjelde som den eneste å si at laget hans skal ta gull. I fjor vant han da også trenernes uhøytidelige tippekonkurranse. Foto: LIV RANDI LIND/DAGBLADET Vis mer
image: - Jeg var den eneste som fikk rett i fjor
<B>BAKKE TROR BRANN VINNER IGJEN:</B> Eirik Bakke demper her ballen på smertefullt vis, men gjør ingen forsøk på å dempe gullpresset.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media