- Jeg var ekstremt redd

Rosenborg-keeper fryktet for livet like før kampen mot LSK.

BLE KJØRT TIL SYKEHUS: Erik Mellevold Bråthen fikk store smerter i brystet, høy puls og høyt blodtrykk, og ble i all hast fraktet til sykehus før kampen mot Lillestrøm. Undersøkelsene fant imidlertid ingen feil med hjertet hans. 
Foto: Ned Alley / Scanpix
BLE KJØRT TIL SYKEHUS: Erik Mellevold Bråthen fikk store smerter i brystet, høy puls og høyt blodtrykk, og ble i all hast fraktet til sykehus før kampen mot Lillestrøm. Undersøkelsene fant imidlertid ingen feil med hjertet hans. Foto: Ned Alley / ScanpixVis mer

Rosenborg-spilleren Erik Bråthen fryktet det verste da han lå i ambulansen på vei til sykehuset, men heldigvis fant ikke legene feil ved hjertet hans.

- Pulsen ble veldig høy, og jeg fikk vondt i brystet. Smertene kom brått, og det var ekstremt ubehagelig, sier Rosenborg-keeperen til Adresseavisen.

Han forteller at han merket noe var galt allerede da laget landet på Gardermoen i forkant av kampen mot Lillestrøm søndag, og like før lagmøtet i forkant av kampen, kom de smertene han hadde kjent på flyplassen tilbake.

Med høyt blodtrykk og en hvilepuls på 125 ble han i alle hast sendt alene til Akershus universitetssykehus.

- Det var en situasjon jeg aldri hadde vært i før. Smertene i brystet var svært sterke, og jeg var ekstremt redd, forteller RBK-spilleren.

Han sier han ikke rakk å tenke på verken Carl-Erik Torp (Brann) eller Muamba (Bolton), som begge falt om på banen med hjerteproblemer, for alt gikk så fort, og Bråthen hadde mer enn nok med seg selv.

Han lå på sykehuset og ble undersøkt av spesialister mens Rosenborg kjempet til seg ett poeng på Åråsen. Deretter måtte han tilbringe natten på sykehuset, men ved to-tiden mandag kom beskjeden om at legene ikke hadde funnet funksjonsfeil på hjertet hans.

Nå ser Rosenborg-keeperen fram til noen rolige dager sammen med samboer og øvrig familie, skriver Adresseavisen.

(NTB)