- Jeg var en 7'er på en fylleskala fra 1 til 10

Gerrard hevder han slo i selvforsvar. Video!

(Dagbladet.no): Mens resten av Liverpool-laget lader opp til Premier League-sesongen i Bangkok er kaptein Steven Gerrard opptatt i rettsalen hjemme på Merseyside.

I går hevdet aktor at Gerrard slo som en profesjonell bokser og oppførte seg arrogant. Foranledningen til slagsmålet skal ha vært uenighet med Marcus McGee  om hvem som skulle styre musikken på utestedet Lounge Inn.

I dag har retten fått høre politiintervjuet med Gerrard, som ble tatt opp etter slagsmålet romjulskvelden i fjor.

På en fylleskala på 1 til 10 vurderte Gerrard seg til å være en 7?er, skriver Daily Mail. 1 på skalaen tilsvarte ifølge avisen «edru som en dommer», mens 10 tilsvarte en tilstand hvor man ikke kan stå på føttene. Gerrard innrømmer å ha drukket mange øl og Jammy Donut-shots.

Men Gerrard benektet i intervjuet for å ha ildnet opp til slåsskamp.

Hevder han var truet
- Jeg gikk ikke tilbake til ham for å starte bråk. Jeg hadde en hyggelig kveld ute, men jeg var sjokkert over at han ikke ville sangen min og ville bare oppklare situasjonen, skal Gerrard ha sagt ifølge The Independent.

Gerrard skal videre ha forklart at han følte seg truet av en aggressiv Marcus McGee og at han derfor slo til ham tre ganger, men at bare et av slagene traff McGee, ifølge BBC.

McGee selv hevder han ble slått hardt tre ganger, og at genseren hans skal ha blitt dratt overhodet slik at han mistet balansen mens Gerrard slo, skriver The Guardian.

Gerrard er alene i rettssaken etter at fem av hans kompiser har erkjent seg skyldig i anklagene mot dem. Det er ventet at Gerrard vil avgi sin forklaring for retten i morgen.