Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg var en katastrofe

Pa-Modou Kah (22 ) oppsummerte sin egen og Vålerengas innsats mot Brann på følgende måte: - Katastrofe.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den vanligvis så munnrappe og muntre midtbanespilleren var usedvanlig skuffet og ordknapp etter 90 minutter på landslagsgresset i går.

- Jeg hadde ikke dagen i dag. Det som vanligvis kjennetegner meg er aggresiviteten og arbeidsmoralen. I dag klarte jeg ikke å prestere, sier en svært skuffet Kah til Dagbladet etter kampen.

På tribunen satt det en agent for en utenlandsk klubb og fulgte den talentfulle midtbanespilleren. Ifølge Kahs egen agent, Gunnar Martin Kjenner, vil de ikke røpe hvilken, men sier at det var en av de fem klubbene som fulgte Brynes Ragnvarld Soma søndag.

Kah sjøl var ikke klar over at han ble fulgt med argusøyne i går, men tror uansett ikke at det minsker hans muligheter til å bli utenlandsproff.

- Jeg vet ikke hva han syntes. Du forteller meg ting som jeg ikke vet, så det blir hypotetisk å svare på. Alt jeg vet er at jeg spilte en dårlig kamp i dag, sier Kah.

Vålerenga-trener Kjetil Rekdal var ikke fornøyd med spillerne sine i går.

Skuffet Rekdal

- Her er det spillere med proffambisjoner, og da må vi kunne forvente mer enn det de viste i dag, sa Rekdal til Canal+ rett etter kampen.

Overfor Dagbladet ønsket ikke Rekdal å utdype at han hadde en skuffende svak Pa i tankene.

Men med en oppkastsyk Tobias Grahn ute, er Pa-Modou Kah det største proffalternativet hos de blå...

- Det var ikke enkeltspillere som tapte i dag. Hele laget presterte langt under det vi har satt som målsetting. Nå må vi finne ut av hvorfor hver enkelt spiller ikke klarte å prestere i denne kampen, sier Rekdal.

Han forklarer videre hvorfor Vålerenga ikke lyktes i gårsdagens kamp:

Hagen-comback

- Brann var frynsete og nervøse da de kom hit. Men vi ga dem selvtillit, og da går det slik som det gjorde i dag. Brann har gode kontringsspillere, vi var forberedt på det, men vi gir dem sjansene på sølvfat.

Det eneste Rekdal kunne se som positivt i gårsdagens kamp, var combacket til Erik Hagen.

- Erik Hagen var et stort pluss i dag. Forsvarsfireren var også defensivt bra. Framover var vi ufarlige, oppskaket og ufullstendige. Dette er en svart dag.

DEPPER: Pa-Modou Kah deppet lenge på Ullevaal-gresset etter 0-2 tapet mot Brann i går kveld. Den proffaktuelle VIF-spilleren mener han sjøl var en katastrofe i kampen.