<strong>I GANG IGJEN:</strong> Nina Haver-Løseth og resten av alpinsirkuset tjuvstarter verdenscupsesongen i Østerrike denne helgen. Foto: Bjørn Langsem
I GANG IGJEN: Nina Haver-Løseth og resten av alpinsirkuset tjuvstarter verdenscupsesongen i Østerrike denne helgen. Foto: Bjørn Langsem Vis mer

Nina Haver-Løseth i alpinåpningen i Sølden

- Jeg var en typisk drittunge som ikke kjente mine egne begrensninger

I helgen er det verdenscupåpning i alpint i østerrikske Sølden. Der stiller Nina Haver-Løseth med nytt navn og ny tro på at hun skal kjøre raskere enn noen gang.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

SØLDEN (Dagbladet): Du ser henne stort sett på vinterstid, iført hjelm og slalåmbriller, susende ned verdens aller mest kjente alpinbakker.

Lørdag er Nina Haver-Løseth i gang med nok en verdenscupsesong. OL-sesongen blir 28-åringens ellevte verdenscupsesong, men til forskjell fra de foregående ti, konkurrer hun nå under et annet navn.

Nina har tatt navnet Haver foran Løseth etter å ha giftet seg med sin samboer gjennom mange år, Herman Haver Mathiesen.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer