- Jeg var faktisk litt brysk i pausen

Men Drillo mener Hangeland var enda sintere.

BRYSK: Drillo innrømmer å ha vært litt streng med gutta i pausen. Det resulterte i at både Moa - som her takkes for innsatsen - og Brede Hangeland scoret sine første landslagsmål. Foto: Erlend Aas, Scanpix
BRYSK: Drillo innrømmer å ha vært litt streng med gutta i pausen. Det resulterte i at både Moa - som her takkes for innsatsen - og Brede Hangeland scoret sine første landslagsmål. Foto: Erlend Aas, ScanpixVis mer

||| REYKJAVIK/OSLO (Dagbladet): Island - Norge 1-2. Norge snudde en elendig førsteomgang og islandsk ledelse til en anstendig andreomgang og seier i åpningskampen i EM-kvalifiseringen.

Drillo ble naturlig nok spurt om hva han egentlig sa til gutta i pausen.

- Jeg forklarte hva de hadde prestert. Jeg var faktisk litt brysk, sier Egil Olsen.

Og spillerne forsto hva han snakket om.

- Det var ingen som prøvede å unnskylde seg. Alle var enige om at det var for dårlig. Brede (Hangeland) tok tak og fulgte opp det jeg sa. Han var sintere enn meg. Han var først og fremst sinna over alle duellene vi tapte, forteller Drillo.

- Kjempetent Og det var også Hangeland som tok kapteinsansvaret og stanget inn utlikningen etter en corner.

- Brede var kjempetent foran kampen, og spilte veldig bra, mener sjefen.

Når det gikk som det gikk, kan han reise tilbake til Norge og hjemmemøtet med Portugal på tirsdag med tre poeng på EM-kontoen.

- Det er bare poengene som teller nå, men vi gjør en anstendig andreomgang. Nå kan det bli morsomt på tirsdagen, mener han.

Skulle gjerne glemt Før det skal kampen i kveld analyseres, noe som neppe blir like morsomt.

- Vi skal se nøye gjennom førsteomgangen, men vi tapte masse dueller og tapte også andreballene, noe som viste at Island hadde trykk på oss. Første omgang skulle jeg gjerne glemt, men vi skal gjøre en grundig analyse. Det er gjerne de omgangene man lærer mest av, sier Drillo.

I TV-intervjuet med Canal+ rett etter kampslutt trakk landlagssjefen spesielt fram det første kvarteret av kampen som en tøff opplevelse.

- Jeg trodde nesten ikke jeg var trener for det laget der, sa Drillo.