- Jeg var forbanna på meg selv

Fandenivoldsk Breivang kriget inn seiersmålet mot Danmark med 12 sekunder igjen.

FØLELSESUTBRUDD: Karoline Dyhre Breivang (nederst) kunne blitt syndebukk, men endte i stedet med å bli den store helten for Norge i sluttsekundene mot Danmark. Da ble vanket det kyss, klapp og klem fra lagvenninnene Heidi Løke, Camilla Herrem og Amanda Kurtovic.Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.
FØLELSESUTBRUDD: Karoline Dyhre Breivang (nederst) kunne blitt syndebukk, men endte i stedet med å bli den store helten for Norge i sluttsekundene mot Danmark. Da ble vanket det kyss, klapp og klem fra lagvenninnene Heidi Løke, Camilla Herrem og Amanda Kurtovic.Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
ol-logo

OL Tokyo

2020

LONDON (Dagbladet): Danmark - Norge 23-24  (11-12).

Karoline Dyhre Breivang sikret kvartfinaleplassen for Norge i sluttsekundene da hun avgjorde en thriller mot Danmark. En kamp som ble unødvendig spennende på grunn av mye norsk offensivt slurv, men som likevel holdt til avansement.

Faktisk kunne Breivang endt opp som syndebukk da hun noen hektiske sekunder i forveien mibrukte en gyllen mulighet til å punktere, bare for å se at en eminent Christina Pedersen i Danmarks mål gjorde en av håndballkarrierens beste redninger. Derfor var det en revansjelysten Breivang som på fandenivoldsk vis kriget ballen i mål med 12 sekunder igjen på klokka.

- Jeg var rimelig forbanna på meg selv etter å ha brent et skudd i god posisjon like før. Jeg var irritert, for det var en viktig kamp mellom to lag som ville vinne, og viktig i forhold til videre avansement. Jeg er glad for målet på slutten. Ett mål holder i massevis, heldigvis, sier Breivang til NRK etter kampen.

De norske håndballjentene tåler tap i siste kamp mot Spania på søndag, for nå kan verken Danmark eller Sverige passere dem på tabellen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer