Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg var fotball-groupie

Britisk jente skjønner ikke hva Wayne Rooney tenkte på da han betalte.

(Dagbladet.no): I dag trykker den seriøse engelske avisa The Guardian et langt intervju med en 25 år gammel jente som betegner seg selv som fotball-groupie. En som lå med engelske toppspillere fordi de var berømte.

Hun står ikke fram med navn og bilde. Hun står fram fordi sex-skandalene i engelsk fotball har tatt helt av de siste årene, og hun ønsker å gi et bilde av hva det er som skjer. Fra sitt perspektiv. Perspektivet som ikke har økonomiske baktanker med å fortelle.

Sjokkert over Rooney

Hun begynner intervjuet med å fortelle hvor sjokkert hun var da hun leste at Wayne Rooney innrømmet å ha hatt sex med prostituerte. Ikke fordi han bedro forloveden sin, men fordi han ikke utnyttet gratis-mulighetene enhver fotballspiller i England har.

Selv forteller hun om den første gangen hun fikk napp hos en fotballkjendis. Da var hun 18 år gammel og på venneferie i Ayia Napa. Fotballstjerna var landslagsspiller for England.

- Kvelden etterpå kom han bort til meg igjen og sa at jeg kom til å bli med ham tilbake til hotellet hans. Hadde han vært en fremmed, eller bare en vanlig ukjent kar, hadde jeg bedt ham stikke. Men fordi han var berømt, og fordi jeg var klar over at alle vennene mine var imponert over å se ham også, ble jeg og en venninne med ham og lagkameraten hans. Vi gikk til hotellet, alle hadde sex i samme rom, og ti minutter senere gikk vi tilbake til byen, sier hun til The Guardian.

Delte på alt og alle

De neste månedene ble hun introdusert for drøssevis av fotballproffer. Hun endte som regel i seng med dem alle sammen. For egen del var det ikke sexen. Det var vissheten om at hun hadde slått hundrevis av andre villige i kappløpet om oppmerksomheten.

- Det er vanlig med gruppesex, mente partyfikseren Nicholas Meikle da voldtektsskandalen i Premier League raste som verst i fjor høst.

Begrep som roasting og dogging ble plutselig almeneie. Fordi det var det fotballstjernene gjorde når de var ute og koste seg på byen.

- Alle disse skandalene rundt dopmisbruk, voldtektsanklager, gruppesex. Ikke noe av dette er nytt. Dette er mine erfaringer også. Med en gang du var inne på hotelrommet til en fotballspiller oppfordret han deg til å la kompisene hans bli med også. Jeg forsto aldri hvorfor, men argumentet så ut til å være at det var naturlig at de skulle ha det samme som ham. Jeg grøøser når jeg tenker på det, sier hun.

- Når jeg nå leser om gjengvoldtektshistoriene vet jeg at det kunne ha skjedd meg også. Alle de gangene spillerens venner plutselig dukket opp i døråpningen ble det antatt at du ikke hadde noe i mot det. At du var så skitten at du bare elsket at fremmede ble med i sexen.

Pengene ødela

Kvinnen sluttet å oppsøke fotballmiljøet for fem år siden. Da hadde hun tilbrakt hele studietiden på utesteder hvor hun visste hun ville treffe fotballstjernene. Og ha sex med en eller flere av dem senere.

Hun påstår det var tomheten som gjorde at hun sluttet. Men hun peker også på en annen grunn. For etterhvert som pengebeløpene i engelsk fotball løp løpsk ble hensynsløsheten større. Og kravene dertil.

- Jeg er overrasket over at sjefene ikke gjør mer for at spillerne skal unngå negativ oppmerksomhet, sier hun.

- Jeg mener klubbene bør arrangere seminarer om «Hvordan styre din seksualdrift» og «Elementær respekt». De kunne invitere spillere som hadde ødelagt ekteskapet sitt, og de kunne høre jenter som hadde blitt overtalt til å delta i gruppesex og sexvideoer. Så kunne de blitt spurt om de hadde ønsket det samme for sin egen mor eller søster. Men jeg innrømmer at det er mye å be om. Du er nødt til å være veldig jordnær om du som ung gutt ikke tar av når du kjøpes for 40 millioner pund og er nasjonens kjæledegge.

Og verst av alt, hevder kvinnen, er at de aller fleste av fotballspillerne har koner eller kjærester sittende et sted og vente.

SOLGTE HISTORIEN: Rebecca Loos hevder hun hadde en affære med David Beckham. Og ble rik på det.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media