- Jeg var helt sikker på at Liverpool ikke ville vinne de fire kampene de trengte for å vinne serien

I kveld møter Pellegrini og City Liverpool igjen.

FØLTE SEG TRYGG PÅ LIGAGULL: Paradoksalt nok var det tapet mot Liverpool som overbeviste City-manager Manuel Pellegrini at de kom til å vinne ligagullet i fjor.Foto: AP /Kathy Willens /NTB Scanpix
FØLTE SEG TRYGG PÅ LIGAGULL: Paradoksalt nok var det tapet mot Liverpool som overbeviste City-manager Manuel Pellegrini at de kom til å vinne ligagullet i fjor.Foto: AP /Kathy Willens /NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Sist sesong vant Manchester City serien etter en meget spennende innspurt der Liverpool var nær sitt første seriegull på 24 år. Mandag kan Merseyside-klubben få en liten revansj.

I våres vant Manchester City sitt annet seriegull på tre sesonger, klubbens fjerde totalt.

Siden City ble kjøpt opp av eiere fra Abu Dhabi 2008, er klubben blitt en av de store i engelsk fotball. Kritikere av klubben mener posisjonen er blitt oppnådd med enorm pengebruk, men manager Manuel Pellegrini sier det handler om mer.

- Mange tror det bare dreier seg om penger, men det stemmer ikke. Man trenger en sterk stall for å bli en utfordrer til ligagull, og det koster penger. Andre lag har brukt mer enn oss uten å vinne. Man må kjøpe den rette spilleren, og man må spille som et lag, sier han ifølge The Guardian.

- Kan bli bedre Siden Citys eiere kom inn, har klubben brukt rundt sju milliarder kroner på spillerkjøp.

Denne sommeren er en halv milliard kroner brukt på å kjøpe Eliaquim Mangala (320 millioner), Fernando (120 millioner) og Willy Caballero (60 millioner kroner). I tillegg har City hentet Bacary Sagna som Bosman-spiller fra Arsenal.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer