Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg var helt vrak

Jacobsen imponerte i comebacket i verdenscupen.

FORNØYD: Anders Jacobsen imponerte med 4. plass i verdenscuprennet på Lillehammer lørdag ettermiddag. Tyskeren Severin Freund vant.Foto: STIAN LYSBERG SOLUM / NTB SCANPIX
FORNØYD: Anders Jacobsen imponerte med 4. plass i verdenscuprennet på Lillehammer lørdag ettermiddag. Tyskeren Severin Freund vant.Foto: STIAN LYSBERG SOLUM / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

LILLEHAMMER (Dagbladet): Anders Jacobsen (27) klasket til med 4. plass i sitt internasjonale hoppcomeback. Han var tett bak pallen i verdenscuprennet på Lillehammer lørdag ettermiddag. Etterpå gikk han bare rundt og smilte.

- Jeg finnes ikke skuffet. Jeg er kjempefornøyd med resultatet, sier Jacobsen. Rennet ble vunnet av tyskeren Severin Freund, mens Anders Bardal ble beste nordmann på 3. plass.

Pause I fjor innvilget Jacobsen seg en pause. Han kommenterte hopp på NRK sammen med Arne Scheie, og deltok i «Skal vi danse». Men lysten til å hoppe igjen meldte seg fort.

Og i dag satt han der - på bommen - i verdenscupen.

- Jeg var helt vrak, sier han om følelsen som meldte seg på toppen av den lille bakken på Lillehammer.

- Jeg satt og skalv. Ikke fordi jeg var redd for å hoppe. Men det er trøkk i bakken, og du har lyst til å vise deg fram.

Overrasket Jacobsen fortsetter:

- Ja, jeg var overrasket over reaksjonen i 1. omgang. Hele bommen skalv. På vei opp bakken til 2. omgang, kjørte jeg heis sammen med Anders Bardal. Han satt der kul og smilte, til tross for at han har stort press på seg. Det hjalp også meg.

Neste renn går i finske Kuusamo til helga.

- Jeg synes dette lover bra, sier Jacobsen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!