SJOKKERT: Branislav Ivanovic sier at han var i sjokk da Luis Suarez beit ham i armen. Foto: REUTERS/Phil Noble/NTB scanpix
SJOKKERT: Branislav Ivanovic sier at han var i sjokk da Luis Suarez beit ham i armen. Foto: REUTERS/Phil Noble/NTB scanpixVis mer

- Jeg var i sjokk

Branislav Ivanovic om da Luis Suarez beit ham.

(Dagbladet): Luis Suarez' biting på armen til Branislav Ivanovic har vært et hett tema de siste to ukene. Nå forteller serberen hva han tenkte da uruguayaneren tok i bruk tennene under kampen.

- Når det skjedde var jeg overrasket, og selvfølgelig i sjokk. Men når kampen var over roet det seg ned. Jeg glemte nesten hele episoden, sier Ivanovic til serbiske Vecernje Novosti, gjengitt av Sky Sports.

Ivanovic har tilgitt Suarez for episoden, og valgte i ettertid å ikke politianmelde Liverpool-spilleren.

- Jeg tilgir ham. For meg så kan slike ting skje. Men jeg bryr meg egentlig ikke så mye, sier Ivanovic.

Luis Suarez gikk offentlig ut med en beklagelse til Chelsea-spilleren etter bite-episoden. Han fortalte på Twitter at han hadde snakket med Ivanovic i ettertid, noe serberen bekrefter.

- Vi snakket sammen på telefonen neste dag, og jeg godtok unnskyldningen hans. Jeg angrep ham ikke for det han hadde gjort, men jeg forsvarte ham heller ikke. Men jeg tilga ham, sier Ivanovic.

Luis Suarez fikk ti kampers karantene for bitinga.