VIL BLI: Mario Balotelli ber på sine knær om å få bli værende i Milan. - De har pengene, argumenterer Liverpool-spissen. Foto: EPA/MATTEO BAZZI
VIL BLI: Mario Balotelli ber på sine knær om å få bli værende i Milan. - De har pengene, argumenterer Liverpool-spissen. Foto: EPA/MATTEO BAZZIVis mer

- Jeg var ikke lykkelig i Liverpool

Balotelli vil ikke tilbake.

Mario Balotelli ber på sine knær om å få bli værende i Milan. - De har pengene, argumenterer Liverpool-spissen.

Den kontroversielle italieneren er på utlån i Milan resten av sesongen, men har bare scoret ett mål i Serie A. Siden Balotelli forlot Anfield har Jürgen Klopp blitt Liverpool-manager, uten at det endrer situasjonen for 25-åringens del.

- Det jeg ønsker er å bli værende i Milan. Jeg var ikke lykkelig i Liverpool og ønsker ikke å dra tilbake til dit, sa Balotelli etter 1-0-seieren mot Sampdoria søndag ifølge teamtalk.com.

- Jeg har gjort det bra i mine to siste kamper, og jeg har ytterligere seks matcher på å vise hva jeg kan. Jeg føler endelig at jeg er i form og er avslappet. Dessuten, Milan har pengene!

Den nye Milan-manageren, Cristian Brocchi, har imidlertid ikke lagt skjul på at han kan knuse Balotellis drømmer om fremtiden. Han har allerede advart spissen om at han ikke har mye tid på å bevise at han fortjener en permanent kontrakt i klubben.

- Hvis en spiller tror han kan avgjøre en kamp alene, er ikke det riktig. Mario er veldig ivrig, og han har lovet meg at han skal gi alt i sine siste kamper. Han skjønner nå at han ikke har flere sjanser. Håpet er at han kan bruke de siste kampene til å vise hvilke kvaliteter han har.

- Det er viktig for meg at han viser at Milan-trøyen virkelig betyr noe for ham. Som trener er jeg alltid opptatt av mentalitet, for selv de mest talentfulle spillerne må ha riktig innstilling.

Neste mulighet for Balotelli å overbevise er hjemmekampen mot Carpi på torsdag.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram